Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 119
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŽELI PREKINUTI KONTAKT S NJIMA

Iz Njemačke slao novac obitelji pa se šokirao kad je čuo što mu rade iza leđa: 'Nisu mi ni spomenuli'

Ilustracija
FREEPIK
20.03.2024.
u 14:54

"Otkako sam počeo dobro zarađivati, stalno imam probleme s rodbinom. Nije mi problem pomoći nikome i volim pomagati, ali ovo prelazi svaku mjeru. Svaki mjesec kukaju kako im je teško, kako nemaju za račune, kako im uvijek nedostaje novca", započeo je svoju priču.

Jedan muškarac koji živi u Stuttgartu podijelio je s prijateljima na društvenoj mreži što ga muči. Naime, njegova je obitelj, tvrdi mladić, pretjerala u svojoj pohlepi. Za početak je napisao da radi kao inženjer u poznatoj automobilskoj kompaniji, a nakon posla se bavi dizajnom felgi za sportske automobile. Zarada je odlična.

"Financijski odlično stojim i tu nastaju problemi. Otkako sam počeo dobro zarađivati, stalno imam probleme s rodbinom. Nije mi problem pomoći nikome i volim pomagati, ali ovo prelazi svaku mjeru. Svaki mjesec kukaju kako im je teško, kako nemaju za račune, kako im uvijek nedostaje novca", započeo je svoju priču, prenosi Dnevno.hr.

No, kada se prošle godine vratio u Srbiju, od ljudi je čuo da su ti isti rođaci tri puta išli na more, i to na "top destinacije", a njemu to nisu ni spomenuli. "Kad god dođem, donesem svega, šaljem mjesečno novac, i to ne siću, nego ozbiljne pare s kojima se može fino živjeti u Srbiji. Njihovom djetetu sam kupio auto, platio vozački, ma sve. Kada god dođem, donesem mu od tenisica do trenerki, sve što poželi", napominje gasterbajter.

A umjesto hvala, mladić je čuo kako isti rođaci uokolo pričaju kako on nosi tenisice koje koštaju 300 eura, a njihovom je sinu kupio one koje koštaju "samo 150 eura". "Govore kako ja vozim skupi auto, a njihovom sam sinu kupio jeftiniji. Ljudi, pa ja zarađujem, budite zahvalni jer vam uopće pomažem. Kada sam tražio da mi pomognu oko školarine za studij, tada su kao iz topa rekli 'ne', a znao sam da imaju", podsjetio je. Sada razmišlja da prekine svaki kontakt s njima. "Ako može neki savjet, mnogo bi mi značilo. Unaprijed hvala", zamolio je.

VEZANI ČLANCI:

Nije dugo trebalo da se krenu nizati komentari. "Pusti ti njih i pomozi nekome tko će ti vječno biti zahvalan. Mene Golf petica ne bi žuljala, a ni tenisice koje koštaju 40 eura", piše jedan čovjek. "Klincima reci da nema para dok ne pokazu indeks ili svjedodžbu. Starije traži da ti prepišu neku njivu ili neku imovine na račun uloženog novca. Neće ti se u životu više javiti", savjetuje drugi.

GALERIJA Milanovićev život u fotografijama - od malih nogu do političke karijere

Ilustracija
1/42

Komentara 10

Avatar pendreck
pendreck
16:39 20.03.2024.

Vesti iz regiona..

RE
realisticki
16:00 20.03.2024.

Najbolje ne počimati sa pomaganjem, rodbina stekne loše navika , i na kraju nikada im nije dosta.

AN
AnusCroatica
16:19 20.03.2024.

Pomozi sirotu na svoju sramotu…to ti je to!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije