Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 49
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Rezolucija Zemlja
Povratak na članak

Iz mora izvukli dijelova starog aviona, potonulu brodicu, bicikle...

Nakon velike ekološke akcije koja je organizirana na Dan planeta Zemlje nismo stali s čišćenjem, samo ovog vikenda u sklopu Rezolucije Zemlja prikupljene su tone otpada duž Jadrana

Komentari 1

NE
NervozniPoštar
09:07 07.05.2023.

Volio bi znati što rade s tim otpadom, obzirom da je Split najgori po razvrstavanju otpada u Hrvatskoj. Ove akcije su upitne sa stanovišta zaštite okoliša, ali kad im je drago, neka rone, ali neka ne rade od sebe heroje jer to što rade nije Bog zna što. Trebali bi se više posvetiti zbrinjavanju današnjeg otpada u svojim kućanstvima, ovo što je već godinama na dnu mora nije prioritet.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.