Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 60
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SUGLASNOST

Iz Londona stiglo odobrenje za istrage protiv Todorića?

Ivica Todorić
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
10.05.2019.
u 19:38

Radi se o dvjema istragama, jedna je slučaj Nexus, a druga ona o sale-leaseback ugovorima

Ivica Todorić uskoro bi mogao biti ispitan nakon što je stiglo odobrenje iz Londona koje je Tužiteljstvo čekalo da bi do kraja moglo provesti dvije istrage protiv Ivice Todorića, prenosi N1.

Radi se o istragama u slučaju Nexus i one o sale-leaseback ugovorima između Agrokora i američkog nektretninskog fonda.

Nakon 5 mjeseci od kada je suglasnost od Londona zatražena još sredinom travnja je stigao odgovor iz Londona. Procedura je takva jer se Todorić nije htio odreći prava po kojem za svaki novi postupak London mora dati suglasnost. 

Njegovi odvjetnici ne znaju da je stigla suglasnost.

- Čak su nas i pozvali da damo svoje sugestije, ili pitanja i da će dio obrane, da imamo to pravo i da će to biti prezentirano sudu u Londonu - govori odvjetnica Ivice Todorića Jadranka Sloković.

Ivica Todorić izlazi iz Remetinca

Ključne riječi

Komentara 11

AN
Antonio1952
21:19 10.05.2019.

Zar treba odobrenje iz londona da lopovu kazemo da je lopov?

MX
Mister X
20:07 10.05.2019.

Iz Londona stiglo odobrenje za istrage protiv Todorića? Još kad stignu i naputci iz Zanzimbara i Tanganjike imamo odobrenje iz svijeta da ga istražujemo kad istraga bude okončana dolazi i odobrenje o visini kazne ... Zato sm jako ponosan štoo sam Hrvat i živim u slobodi i dmokraciji . Dobro istina i Bog pitanje je od kuda je i logika jake "adminice koja me jako hvata za rijeć i neprestalno uživa svome poslu . Podjeli zabrane na brzak i onda ima po 5 dana mir može da spava a lova i de i zna da su na dijelu smo oni koji komentiraju 1 ili najkviše samo 2 reda bistro super domovinsko Hrvtski i bez brige i straha u neki demokratski grijeh .....

1
1
19:43 10.05.2019.

To je odlična vijest. U znak zahvalnosti, odmah treba i njima dati odobrenje da istraže smrt medicinske sestre na kraljevskom dvoru.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije