Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 82
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UHVATILA IH POLICIJA

Sramotno: Iz kuće oštećene u potresu starici ukrali peć i limeno korito

Foto: Marko Prpic/PIXSELL
1/2
13.02.2021.
u 10:24

Nakon počinjenog kaznenog djela, policija ih je zatekla u osobnom vozilu zagrebačkih registracija s ukradenim predmetima.

Zbog teške krađe, policijski službenici Policijske postaje Glina, dovršili su kriminalističko istraživanje nad dvojicom muškaraca starosti 31 i 65 godina.

Naime, njih se sumnjiči da su jučer, 12. veljače, na glinskom području u mjestu Majske Poljane, iskoristili odsutnost 82-godišnje vlasnice nakon potresa i iz napuštenog dvorišta i dvorišnih prostorija ukrali peć na kruta goriva i limeno korito. Nakon počinjenog kaznenog djela, policija ih je zatekla u osobnom vozilu zagrebačkih registracija s ukradenim predmetima.

Od osumnjičenih su ukradeni predmeti oduzeti, a zbog ove teške krađe uz kaznenu prijavu bit će predani pritvorskom nadzorniku ove Policijske uprave.

Ključne riječi

Komentara 9

40
402
12:52 13.02.2021.

Pa tko moze biti toliko nehuman da postradale ljude jos i okrade???Prva asocijacija mi je bila Kajtazi???

VI
vidum
13:18 13.02.2021.

Dajte ljudi, to im se slučajno zateklo u džepu.

GA
gazimestan
13:32 13.02.2021.

"zagrebaceke tablice" kradu u potresu razrusenoj Banovini i to pec na kruta goriva, sigurno im treba da se griju u "centru" zagreba?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije