Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 58
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Šteta oko 7.000 eura

Hrvat u Njemačkoj tri godine potkradao šefa. Izbjegao veću kaznu zbog jednog razloga

policija njemačka
Foto: Reuters/PIXSELL/Ilustracija
06.02.2021.
u 18:16

U garaži su mu pronašli ručna građevinska kolica, dva kanistra dizela, ali i dijelove skupe građevinske skele u vrijednosti od oko 7.000 eura

Okružni sud u Laufenu (Bavarska) osudio je 30-godišnjeg Hrvata samo na uvjetnu kaznu jer je vratio gotovo sav materijal kojeg je tijekom tri godine ukrao iz građevinske tvrtke svog šefa u bavarskom Saaldorf-Surheimu. Zbog toga što je vratio materijal, Hrvat je izbjegao veću kaznu

Kako pišu lokalni mediji, Hrvat je u krađi uhvaćen u srpnju 2019. godine. U garaži su mu pronašli ručna građevinska kolica, dva kanistra dizela, ali i dijelove skupe građevinske skele u vrijednosti od oko 7.000 eura, javlja Fenix-magazin.

Da je to činio danas 30-godišnji Hrvat (tako pišu njemački mediji) doznalo se tek kad je šefu jedan radnik rekao kako je vidio Hrvata s kanistrom dizela, te mu sugerirao neka pripazi na njega. Šef građevinske tvrtke je rekao kako je šteta što se to dogodilo, tim više što je Hrvat bio vrijedan radnik, ali i kako sad bolje pazi što mu rade radnici.

Policija, a ni njemački mediji koji su izvijestili o ovom slučaju, ne navode identitet Hrvata, kao ni njegovog šefa, a niti ime tvrtke za koju je Hrvat radio.

Ključne riječi

Komentara 8

DU
Deleted user
19:37 06.02.2021.

Za tri godine, u našim državnim poduzećima toliko "pošteni radnik" mazne na čistim papirima za kopiranje, kopiranjem skripti za djecu i njihove prijatelje, za školu i toalet papiru, sapunu, kemijskim olovkama i ostalom inventaru i slično. A takve građevinske firmee državne, skupa sa šefovima unište za manje od dvije godine još ostanu i dužni, tak da ovome treba dati Nobela za poštenje

TE
texas
20:41 06.02.2021.

U svakom žitu, ima kukolja!

Avatar Klopotec22
Klopotec22
19:24 06.02.2021.

ma nista lose nije napravil

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije