Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 165
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vodič za maturu
Povratak na članak

Iz hrvatskog prolaz kada u gramatici i u eseju prođu prag

I ova generacija najviše šanse ima za upis na Ekonomski, Pravni i Filozofski fakultet... Na zagrebačkim fakultetima ima mjesta za 13.000 studenata

Komentari 6

KA
kajinx
15:37 02.05.2018.

"Novinari" Večernjaka nebi nikad položili ovaj ispit. Gramatika, što je to?

VL
Avatar raco
raco
10:32 02.05.2018.

Pravni i Ekonomski fakultet bi trebalo zatvoriti na par godina. Kome trebaju novi pravnici i ekonomisti kad ih ima toliko nezaposlenih na burzi. Koji paradoks da država financira školovanje za struke koje joj uopće trenutno ne trebaju.

VL
DU
Deleted user
16:27 02.05.2018.

gramatika i esej...ahahaaaa bolje ih vi prvo opismenite da znaju kad se pise č a kad ć, kada dž a kad đ. ali izgleda i ovo nije toliko zlo nego pravac u kojem se razvija/ide hrvatski jezik......nije zadovoljan s njegovim novim stylingom.... žute salonke proljetni must have.... Berkelica je bila tek wauuu, cool mesoreznica.... izgledno je da su osim hard kill, takodjer korištena soft kill sredstva.... Stylish par zna koja je kombinacija.... prošetao u društvu stylish dame.... Kakva cool mama.... cool majica za decke... popodne shopingirali u Splitu... tenisice & trbušnjaci, looking great....

VL
DE
demokršćanin
18:15 02.05.2018.

Taj prag bi trebali proći i svi oni koji se nazivaju novinarima.

VL
DI
Direkt
10:34 02.05.2018.

Naši znanstvenici još se ne mogu uskladit kakvim i kojim jezikom govorimo a kako će tek djeca?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.