Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 171
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Jezovita zamjena
Povratak na članak

Iz Graza u Hrvatsku umjesto Hrvata stiglo mrtvo tijelo Austrijanke

Zabuna je otkrivena u utorak kada je Austrijanka trebala biti kremirana. Zbog zahtjevnih formalnosti trenutačno nitko ne zna točno kako će leš Austrijanke biti vraćen iz Zagreba u Graz.

Komentari 8

ŽI
Žika-Ivo
14:19 16.01.2013.

Nešto još gore desilo se i u Klagenfurtu gdje su odvezli i sahranili u Bosni-Gradačac pogrešnog mladića a taj isti iz kome se probudio u bolnici i progovorio hrvatski. Dakle, došlo do zamjene dvojice mladića koji su stradali u saobraćajkii i bili zajedno u autu. Pisale i naše i njihove novine, te čovjeku operisali zdrav bubreg i sl. ima toga ko u priči samo se ne da sve ni kontrolisati!

VL
AN
Antun1973
17:48 17.01.2013.

Kada ovo citam sjetim se filma "Kada Mrtvi Zapijevaju"

VL
Avatar seneka
seneka
13:45 16.01.2013.

Isto im se piše,i Hrvatu i A ustrijanki

VL
LA
larala
13:54 16.01.2013.

"Zbog zahtjevnih formalnosti trenutačno nitko ne zna točno kako će leš Austrijanke biti vraćen iz Zagreba u Graz." sramotno je da i u ovakvoj situaciji mi imamo "zahtjevne formalnosti", što još možemo ocekivati da ce rodbina pokojnika platiti troškove ponovnog prijevoza, usluge friždera...itd.. ako je vec došlo do zabune, zar nije logicno da se automatski sve formalnosti rješavaju u hodu kako bi se ionako shrvanoj rodbini smanjila bol i tragedija?

VL
TE
Televizor
14:29 16.01.2013.

Tužit!

VL
DU
Deleted user
14:59 16.01.2013.

živio sam u Austriji godinama...takvih fušera kao što su austrijanci ne postoji na kugli zemaljskoj! I tipično, nikad nisu krivi oni nego "čuševi" (kako nas zovu)! Iako si sami ni dupe ne bi znali obrisati nikad nisu oni krvi. Dam se kladiti da je austrijski ober-arzt-primarius sfušao (onako kako sjebu tisuće pacijenata godišnje samo šute) i onda je nabolje to zalijepiti na "hrvatskog vozača"!

VL
NE
Nepokolebljiv
11:03 17.01.2013.

Pokojnici su jos i dobro prosli: prije par godina kada sam isao na odmor na Havaje ja sam stigao na Havaje ali moja prtljaga je otisla za New Zeland. Prtljagu sam dobio za cetri dana. Jedan "kolega", koji je odsjeo u istom hotelu i dozivio slicnuo iskustvo s avio kompanijom, me je uvjeravao da se gace moze okretati iznutra - van pa opet unutra vise od jednom. Ja sam si kupio nesta robe pa sam prezivio bez da sam usmrdio hotel kao nekoliko drugih "kolega".

VL
Avatar dr. Evil
dr. Evil
11:48 17.01.2013.

Kako će je vratiti? Imaju Hrvati rješenje i za to. Prošlo ljeto, leš u golf 2 na suvozačko mjesto, sunčane naočale, šešir, ako na granici šta pitaju, ma malo spava...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.