Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Još veća gužva na ljevici
Povratak na članak

Josipović osniva svoju stranku, a SDP pita: Je li novac za to naš?

Po završetku izbora, kad su se zbrojili računi, ispalo je da će Josipoviću, uz iznos na koji ima pravo iz proračuna, na raspolaganju biti dovoljno novca da podmiri sve troškove i još mu ostaje oko pola milijuna kuna.

Komentari 78

PO
povijest195
11:53 08.04.2015.

Gospodine Josipoviću imam osjećaj kao da se po prvi put aktivirate u političkom životu. Naime, da Vas podsjetim, bili ste predsjednik 5 godina i napravili jedno veliko NIŠTA! Vidim da je Vam je fotelja draga, ipak je zastupnička plaća veća od one na fakultetu ;)

VL
Avatar nathanael.opet
nathanael.opet
11:50 08.04.2015.

josipović ovom predstavom nastoji pokupiti glasove koje će partija pogubiti na sljedećim izborima... istu ulogu imaju i raznorazni gabrići, mirelice i ostali "treći putevi"... nakon izbora će se oni svi lijepo skupiti na hrpu u nadi da će ih biti dovoljno za zadržati vlast... prema tome: samo naivci će nasjesti na ovaj cirkus... josipović "nova pravednost" - crvena zvezda! .... ne, hvala!... (ni u ovoj, ni u bilo kojoj varijanti!)

VL
MA
MarioG
11:56 08.04.2015.

A SDP mu financirao kampanju.. :)

VL
Avatar NikadRobom
NikadRobom
12:10 08.04.2015.

Jos jedan nametnik na grbaci naroda.

VL
Avatar nula
nula
12:25 08.04.2015.

Opet nam ovoga svakodnevno guraju pod nos.... A Kolinde nigdje ?!

VL
DD
ddh
12:04 08.04.2015.

Sad ce lijevi mediji sa novom strankom Josipovica, a s tim i sa njihovim voljenim Josipovicem imati Svaki dan nesto za pisati. Pocet ce ga slaviti i vjerojatno ce ga razne Munizabe, Tome, Spoljari i drustvo uskoro proglasiti za komunistickog mesiju. Svaki dan u nivinama i na Jutelu. A on ce osnovati stranku za obrazovanja i kulturu, pa ce cijela Hrvatska zivjeti od njegovih kompozicija i mudrovanja nekakvog pseudo intelektualnog kruga t.zv. "strucnjaka", koji kao i Josipovic nikada i nigdje nisu nista uradili ili uzgojili jednu rajcicu. A moci ce se posvetiti i njegovoj regiji ili regionu i nastaviti stvaranje nove Yugoslavije. Hrvatske Branitelje je vec izjednacio sa cetnicima, Domovinski rat je manje vise proglasio gradjanskim, na njegovom Jutelu (HRT) se u istom dahu spominju Seselj i Karamarko i zastupa teza: "Svi smo mi krivi" i svaki treba sam pocistiti svoje dvoriste. Lijepa buducnost.

VL
BO
BobRock
11:51 08.04.2015.

Kaj je bilo sa onom "muzickom" karijerom ? Politika je valjda jedini posao u kojem si placen za nista...

VL
ĆA
ćaćaća
11:57 08.04.2015.

ili je možda novac naš ?

VL
DU
Deleted user
12:38 08.04.2015.

Što je Jospović dobrog napravio za Hrvatsku od kada je u politici? Iskoristio SDP i Račana da bi im na kraju okrenuo leđa,iskoristio Milanovića i SDP za jedno 8 miliona kuna i na kraju im rekao da ne znaju špto rade i napsutio,osnovao ZAMP od kojega on i joše nekoliko ima korist na štetu svih turističkih posduzetnika u Hrvatskoj,pomogao stvoriti Dokumentu,podjelio državna odličja svojim uhljeblenjicima, uzeo punu plaću od ržave iako je obećao da ide na sveučilište,to je njegova platforma sa koje želi lansirati svoju novu stranku??

VL
DU
Deleted user
12:28 08.04.2015.

Vlast je slast ali i nesto vise. Jeste li vidjeli ijednog politicara , koji nije izisao makar 3 puta bogatiji nakon mandata bilo gdje. Pa politika je biznis u Hrvatskoj Bez rizika i ulaganja vlastitog novca. Krades i zasticen koko medvjed dok su tvoji na vlasti. kasnije kada dodju neki drugi rade isto. To je zalosna sudbina Hrvatske

VL
KO
koliba
12:13 08.04.2015.

Starom Udbasu se omilila placa bez rada,prodavanje ideologije i pranje mozgova.Kao glazbenik sam mislio da je malo inteligentniji ali zavarao je i vlastite crvene.Sa ovim potezom je jos jednom dokazao da je veliko Nista!

VL
DU
Deleted user
11:50 08.04.2015.

Dušu dalo za frakcioniranje lijevog krila na izborima i mogli bi mu desničari uplatit koju kn na konto jer "striček D Hondt" nema milosti i baš Josipović će ovim potezom nanijeti nesagledivu štetu SDP-iju kojeg ionako građani doživljaju kao profi bicikliste (to su oni koji tjeraju pedale svom snagom dok su na nizbrdici). Josipoviću samo hrabro i preotmi Milanoviću svu karizmu na mitingu u Srbu ljetos je tamo si super star!

VL
N5
natali 5
12:32 08.04.2015.

vidi vidi on kao da je se probudio od mrtvih,punih 5 godina imao najvecu politicku funkciju u Drzavi nikakvih ideja ama bas nista nije napravio,jednostavno prespavao svoj Predsjednicki mandat,i vidi sada odjednom hoce,zna ima ideje.....o boze,boze covjece kako te nijeje sram uopce nesto rec....jesi li svijesan koliko si bio neucinkovit.

VL
Avatar Mrki medvjed
Mrki medvjed
11:59 08.04.2015.

O kakvoj ljevici u Hrvatskoj vi govorite?! Ona ne postoji, kao što ne postoji niti kapitalizam. Država je puna uhljeba i džabalebaroša koje ova država više ne može nositi na svojim plećima. Ne treba nam još jedna stranka nego reforme. Josipović može i dalje prodavati maglu. Za to mu ne treba stranka!

VL
Avatar R & I
R & I
12:21 08.04.2015.

Pa drug Josipovic jos zivi u 1945 godini i misli da se rat sa svabama nikada nije zavrsio. Covjece, probudi se i pogledaj malo okolo sebe. Komunizam je na umirucoj putanji i tvoje pojavljivanje i pokusaj povratka na Hrvatsku politicku scenu nece nista donijeti Hrvatskom narodu bolje. Ti zelis samo spasiti svoga tatu komunistickog zlocinca, a ne pomoci Hrvatskoj drzavi i Hrvatskom narodu.

VL
DU
Deleted user
12:17 08.04.2015.

Kada je izgubio izbore napisao sam da je on SDP ov Obrovac, a sada se vidi i da je nešto kao Trojanski konj. Ima toliko godina a nije još primjetio da kojekakovi restlovi velikih stranaka plešu jedno ljeto i onda se neumitno gase. Ne vidim u njemu lidera koji je u stanju povesti i provesti nešto novo. A tko jednom izda spreman je to učiniti mnogo puta.

VL
Avatar Matija22
Matija22
12:34 08.04.2015.

nazovi je stranka regiona

VL
Avatar links
links
12:38 08.04.2015.

prijedlog za ime stranke: Odlučno-neodlučni!!!!!

VL
Avatar mimica
mimica
12:22 08.04.2015.

Stranka propalih u regionu!!! Umjesto da je zatvoru on ko i njih 90 posto on osniva stranku!!!

VL
DU
Deleted user
12:28 08.04.2015.

Ajmo sad, svaki dan Josipović, pa dugo ga nije bilo. Danas samo dva članka. Novac je naš. ZAMP.

VL
« 1 2 3 4 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.