Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HDZ

Ivković: Ako se ne prikazuje na televiziji, aktualac nema smisla!

'28.10.2010., Cakovec- Vladimir Ivkovic na skupstini. Photo: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL'
'Vjeran Zganec-Rogulja/PIXSELL'
03.11.2010.
u 13:40

HDZ je podsjetio da je SDP svojedobno ukidanje prijenosa aktualnog prijepodneva u Hrvatskom saboru nazvao "sumrakom demokracije"

ČAKOVEC – Ako se ne uvede prijenos ili prikazivanje cijelog aktualca na lokalnoj Čakovečkoj televiziji, vijećnici HDZ-a više neće sudjelovati na aktualnom satu Skupštine Međimurske županije!

Tu je mogućnost najavio predsjednik međimurskog HDZ-a Vladimir Ivković. HDZ je podsjetio da je SDP svojedobno ukidanje prijenosa aktualnog prijepodneva u Hrvatskom saboru nazvao "sumrakom demokracije", a sad je na županijskoj razini odustao od financiranja praćenja aktualca. Ako se aktualac ne prikazuje na televiziji, nema smisla u njemu sudjelovati, zaključio je Ivković.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije