Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 49
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Todorić:

Dalić jako dobro zna sadržaj poruke koju je napisala, DORH lako utvrdi elemente kaznenog djela

Ivica Todorić
Foto: Robert Anić/PIXSELL
10.10.2017.
u 15:00

Istina će vrlo brzo ugledati svjetlost dana, a nadam se da odgovorni neće niti pokušati zamesti činjenice o kojima govorim, napisao je Todorić.

Ivica Todorić se ponovno oglasio putem bloga i izrazio zadovoljstvo tužbom koju je protiv njega podigla ministrica Martina Dalić.

- Iznimno sam zadovoljan tužbom koju je danas, kako pišu neki mediji, protiv mene podnijela potpredsjednica Vlade Martina Dalić. Zadovoljan sam stoga jer samo DORH može utvrditi činjenicu postojanja neprimjerene mail poruke koju je gospođa Dalić uputila 28. ožujka u 2 sata i 30 minuta jednom članu uprave Agrokora. I gospođa Dalić, i oni koji su radili provjeru, jako dobro znaju sadržaj poruke, a DORH-ovi istražitelji lako će utvrditi sve okolnosti i elemente kaznenog djela.

No, uvjeravam cjelokupnu javnost, ne mojeg, nego vrijedne potpredsjednice koja radi i u 2:30 u noći. To je najbolje vrijeme za komunikaciju s članom uprave Agrokora. Nadam se da gospođa Dalić u tužbi nije zaboravila navesti i prijetnje uhićenjem koje je izrekla javno na sastanku s gospodinom Alvarezom još jednom članu uprave Agrokora. Istina će vrlo brzo ugledati svjetlost dana, a nadam se da odgovorni neće niti pokušati zamesti činjenice o kojima govorim, napisao je Todorić.

Komentara 5

DU
Deleted user
15:12 10.10.2017.

Istinu na ovim prostorima odavno nitko nije sreo. Napokon, ako je što istinito, čovjektuži onoga tko ga blati jer novine nisu sud. A mislim da svi radite predstavu kako bismo mi zaboravili da se spremate nama nametnuti povrat svih tih dugova

HR
hrza
06:18 11.10.2017.

Istina će ugledat svjetlost dana ali u Remetincu.

B2
bokida 2
15:32 10.10.2017.

Uhapsiti i zatvoriti. Kakva medijska pozornost i pregovori sa takvim ljudima.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije