Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Vijesti Hrvatska

Agrokorom upravljaju privatni interesi Martine Dalić i Ante Ramljaka

Protiv tih sam ljudi, koji su ogrezli u najveći kriminal u modernoj Hrvatskoj, podnio kaznenu prijavu, a neustavnost Lexa u cijelosti i na primjerima objasnio u Prijedlogu za ocjenu ustavnosti koji sam podnio Ustavnom sudu Republike Hrvatske - piše Todorić.
31. prosinca 2017. u 15:00 25 komentara 1261 prikaza
Ivica Todorić
Foto: Simon Dawson/REUTERS/PIXSELL
Pogledajte galeriju 1/3

Ivica Todorić posljednjeg je dana 2017. godine objavio novi blog na kojem je ponovno prozvao Martinu Dalić i Antu Ramljaka.
Tvrdi kako je Lex Agrokor potpisao pod prijetnjama, ucjenama i zastrašujućim medijskim pritiskom i to "pravim, a ne kako ga premijer prozvao hibridnim ratom, smišljenim u kriminalnim radionicama Martine Dalić i Ante Ramljaka. "

Vrhovni sud PREGLED GODINE Pravosuđe 2017. u znaku izvlačenja novca - od Agrokora i Dinama do javnih blagajni

- Protiv mene i mojih suradnika vođena je najprljavija kampanja u modernoj hrvatskoj povijesti kojoj je cilj bio oteti i raskomadati privatno vlasništvo i Agrokor predati u ruke unaprijed odabranih strvinara i njihovih međunarodnih i domaćih partnera. Samo dan prije nego sam bio primoran potpisati Lex, Vlada u Agrokor, bez ikakvog razloga, šalje policiju kao konačni oblik pritiska.

Danas se zloupotrebljava i grubo manipulira mojom tadašnjom izjavom da sve što sam stvorio predajem u ruke Republike Hrvatske i hrvatskog naroda. Ne bih imao ništa protiv da je Agrokor, kako sam tada rekao, vrijednost hrvatskog naroda i naše Domovine. Ali nije - te su vrijednosti manipulacijama Martine Dalić i Ante Ramljaka, a uz obilatu potporu premijera Plenkovića, predane u ruke američkog Knightheada, u ruke ljudi koji su kriminalnim radnjama rastočili Agrokor i iz Hrvatske već iznijeli stotine milijuna eura.

Protiv tih sam ljudi, koji su ogrezli u najveći kriminal u modernoj Hrvatskoj, podnio kaznenu prijavu, a neustavnost Lexa u cijelosti i na primjerima objasnio u Prijedlogu za ocjenu ustavnosti koji sam podnio Ustavnom sudu Republike Hrvatske - piše Todorić.

Ivica Todorić je dodao kako s timom pravnih, računovodstvenih i revizorskih eksperata priprema i nove tužbe koje će podnijeti pred domaćim i međunarodnim institucijama.

-  Cilj mi je u cijelosti razotkriti sve one koji sudjeluju u nečasnim radnjama, a s neustavno otetim privatnim vrijednostima i stotinama milijuna Agrokorovih kuna pune vlastite džepove - završio je Todorić.

Ivica Todorić
1 / 14
Skrivajući se iza prolaznika, Ivica Todorić javio se u policijsku postaju Kensington
Ivica Todorić I OPET TODORIĆ: Lex Agrokor duboko protuustavan Todorić Istraga o pozajmici DORH objavio detalje nove istrage protiv Todorića Ivica Todorić Todorić na blogu: Ministrice Dalić, gdje je novac? Gdje je imovina?
Karneval
PROMO
Karneval nam se bliži, a odabir idealne maske je najvažniji događaj za sve klince
Skipper4you.com
MIRNO MORE
Znate li da se kod nas školuju skiperi koje cijene svugdje u svijetu
  • Avatar mofo
    mofo:

    Ne razumijem zašto prenosite sve što Todorić piše... Kako je to odjednom sve postalo istina što on kaže, a do nedavno ste vikali kriminal? Zar nije jasno da bi svaki kriminalac rekao što god samo da sebe opere? Ispadate ko ... prikaži još! SDP koji se drži njegove riječi kao svetog pisma, jer eto piše protiv HDZ-a. Valjda nije nabio dugove, ne plaćao dobavljačima i živio kao car dok je druge uništavao, to mu sve podmeću..?

  • bobma:

    Što će mu uopće blog? VL ionako objavi svako njegovo slovo po hitnom postupku.