Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 32
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Todorić optužuje:
Povratak na članak

Oteli su mi kompaniju, a rezultat će biti ravan veleizdaji

Ivica Todorić s optužbama izlazi točno tjedan dana prije objave financijskih izvješća revizora

Komentari 45

UU
uhljeb u holdingu
08:28 23.09.2017.

I dobro da jesu, jer po tebi bi dugovi išli u nedogled, a o ucjenjivanju države radnim mjestima kako bi ti dobio povlastice da i ne govorimo.

VL
Avatar Pola Marku, pola Mostu
Pola Marku, pola Mostu
08:34 23.09.2017.

Mislim da je mali Ivica računao da će prepustiti firmu državi, da će mu država srediti stvari i onda će mu je vratiti. Ivice, pa uvijek možeš povući potpis s predajom firme vladi na upravljanje.

VL
LI
lipa75
08:54 23.09.2017.

Doticni gospodin Todorić nema srama i obraza, a medijsku pozornost bi mu trebalo dati jos samo u trenutku kada ga uhite. Nadam se de ce nakon toga propjevati o svim svojim politickim nalogodavcima s kojima je bii u dealu, pa da napokon krenemo s onakvomLijepom nasom za kakvu smo se borili. .

VL
DU
Deleted user
09:14 23.09.2017.

Koliko je malih obiteljskih OPG-a propalo dok je veliki gazda dobivao poticaje od drzave tj. od svih nas? Izmedu ostalog i to je jedan od razloga raseljene Slavonije. Tocno: to je ravno veleizdaji!! Evo novinari zbrojite koliko je gazda ukupnoo dobio bespovratnih poticaja i tko mu je to omogucio (imenom i prezimenom) pa nam "uljepsajte" vikend!

VL
CH
CharlesBukowski
08:24 23.09.2017.

vrati novce lopove

VL
PE
petar1951
08:26 23.09.2017.

Kako te nije sram da se uopće javljaš....Pokrij se ušima i muči.....

VL
LI
lipa75
08:49 23.09.2017.

U Hrvatskoj postoji jedan zakon, a koji se nazalost rijetko primjenjuje, da odgovorna osoba mora pokrenuti stecaj kada firma ne moze izvrsavati svoje obveze. Agrokor je davno trebao zavrsiti u stecaju prilikom kojega Todoric vise nebi imao nikakva prava. Ako po nicemu drugome, Todorica treba optuziti za nepokretanje stecajnog postupka. Doveo je koncern u stanje da niti prodaja nista ne znaci jer je dug znatno veci od imovine. A jos kada se jamstva pocnu aktivirati, tada cemo to svi mi vracati.

VL
Avatar AnteDeJure
AnteDeJure
08:48 23.09.2017.

Ivica, Ivica, sve su to lijepe pričice kao iz bajke i rado ih čitamo. Međutim, nestrpljivo čekamo tvoje skoro javljanje iz ćuze, kad nam budeš u detalje opisao, kako si prošao u zajedničkoj kupaoni, kad si se saginjao za sapunom.

VL
DU
Deleted user
08:27 23.09.2017.

Koga briga što ova lopina priča i zašto je on na naslovnici? Ako se želi oglašavati neka plati oglas!

VL
DY
dynasty1402
08:45 23.09.2017.

Todorici su svoje bogatstvo i položaj stekli jos u vrijeme juge....stari Todorić bio je komunista, vrlo blizak tadašnjoj vlasti i politici. Kasnije i Ante a najviše uspjeha , širenja carstva i biznisa ima upravo u vrijeme vladavine prvo Racanove vlade a kasnije za vrijeme vlasti Milanovica. Upravo u vrijeme Milanovica dugovi i rast Agrokora se upetorostrucuju..... Sada je znakovito da bi Todorić podržao saborsko povjerenstvo koje forsira SDP.....bas interesantno.... Vrijeme je da se konačno otvore karte i cijela istina o obitelji Todoric izađe na vidjelo, no mislim da ce "njegovi" opet sve to pokušati sakriti pod tepih..... Bez obzira sto iza svega ima pozitivnih stvari koje je Todorić Agrokorom napravio, na kraju su sve svojim raskošnim raskalašenim životom i prezaduzivanjima uništili, posebno od kada je mlađe Todoriće uključio u biznis..... sada je ovo pokušaj starog crvenog lisca da svoje promašaje svali na druge, zar je već zaboravio kaj je početkom godine događalo i kako je krenula ova kriza....????

VL
KM
kmiljenko
09:14 23.09.2017.

Još jedan dokaz da se protiv Hrvatske vodi specijalni rat u koji su uključeni unutarnji i vanjski neprijatelji, kojima je cilj da se Hrvatska na sve moguće načine destabilizira i da se izazove haos na svim razinama. Todorić je samo jedan od igrača iza koga se kriju pravi igrači i mrzitelji! Nažalost i glavnina medija je tu koji im daju puno podršku sa Hrvatskim pravosuđem! Pod hitno treba Lustracija na svim razinama!

VL
UU
uhljeb u holdingu
08:33 23.09.2017.

Koja cenzura ovdje, kažeš istinu i obrišu ti komentar, a nije bilo niti jedne neprihvatljive ili uvredljive riječi, jadno ! ! !

VL
KU
kukupuku123
10:41 23.09.2017.

Smrdi ova riba i od glave i od repa.... Igrokaz za narod... Jedino pravedno riješenje je apsolutna i kompletna pljenidba sve imovine te podmiriti dugove i to kompletnom menadžmentu, te ih sudski goniti po svim točkama zakona o oporezivanja i poslovanju.... I to je to... Već će netko drugi preuzeti tržište i radnike... I neće im lošije... Samo bolje može biti... Ali ukloniti te viruse iz sustava...

VL
Avatar NasaPosla
NasaPosla
10:26 23.09.2017.

Veleizdaja i ugrožavanje nacionalne sigurnosti je stvaranje tolikog duga, čak i ako nije bilo krađe i/ili pranja novca.

VL
DU
Deleted user
11:32 23.09.2017.

Ovakovim smicalicama sluzio se citav zivot, od cvjecarstva pa do ovog sad. Nije bez veze udbaski sin, ispekao zanat kod oca. Oduvijek je ovakovim stosevima i ucjenama realizirao ciljeve, tako i ovo sto sada cini ociti pokusaj je osvete vladi koja ga ne zeli zastititi i Remetinec je sve blizi.

VL
UU
uhljeb u holdingu
11:37 23.09.2017.

Lopino, radio sam za tebe krvavih 16 g. kako bi ti i tvoji zemljaci, ostali uhljebi i paraziti dobro živjeli na tuđoj muci, znoju i suzama, i što sam dobio za to, : astmu, artritis, reumu, polomljenu kičmu i onda kada više nisam mogao dao si mi otkaz. Otprilike su ovako radili i Nacisti, pa sam još sretan što me nisi upucao kad sam odnemogao, i još si na slobodi. Doći će i tebi krvavi kraj, to je zakon univerzuma lopino ratno profiterska.

VL
NO
nogogaz
08:24 23.09.2017.

Hrvatska je disfunkcionalna obitelj iz koje gladna djeca bježi, koja je posvađana svim susjedima a u obitelji....nema riči da se to pojasni. Katastrofa, mafifja, nasilje kapitala i politike, pljačka...samo su komplimenti za našu stvarnost. Balkan!

VL
Avatar Prodanović
Prodanović
08:29 23.09.2017.

SBERBANK riče, spasi nas striče! Ivica je pod kontrolom Rusa, a ovo je samo potvrda!

VL
19
195411
10:26 23.09.2017.

Ivek pa sto ti nisi na prisilnom radu kako bi barem nesto vratio drzavi koju si tolike godine pljackao i ucjenjivao a o rad nicima da ne hovorim rsdli su ti za saku rize

VL
CR
croatika
08:46 23.09.2017.

Naj veca investicija 90desetih CLANSKA ISKAZNICA HDZA...

VL
« 1 2 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.