Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 72
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Todorić:
Povratak na članak

Izmišljotina je da je tvrtka Fairtrade prikriveno financirala Agrokor

Notorna je činjenica, navodi, da je EBRD imao samo redovne dionice koje su kupljene Agrokorovom pozajmicom meni osobno, a ona bi, naravno, bila vraćena da mi neustavnim Lexom nije onemogućeno upravljanje mojim privatnim vlasništvom.

Komentari 2

KU
kupatilo
11:41 19.12.2017.

Ma tu lopinu treba izuzeti iz bilo kakvog buduceg vlasnistva u Agrokoru jer se vidi daje muljao sa svim i svacim.Pero kupio od Jure a Jura Jora od Ive a nije ni od jednog jer je vkasnik Nikola i takoo ukrug samo dase zamulja i ljudi prevare.Odobno znam dasu svi zagrebački vrtlari za prodanu robu zakidani za deset posto a ako su htjeli daim bude navrijeme isplacena i za pedeset posto.To nije radio ni Staljin i sad to on navodi kao svojom imovinom.Nije on vlasnik niceg.Sve stose i vodi kao njegovo je ukradeno ili oteto.Napravio nam stetu koliko i rat.Treba ga tuziti i za agresiju na Hrvatsku.

VL
Avatar dobry
dobry
14:32 19.12.2017.

Kako sve brzo pada u zaborav!? Jedini osumnjičeni za pljačku stoljeća (preko 58 MILIJARDI tijekom 27 godina), van dohvata naših istražnih službi, dok se suučesnici u istoj (Šeks&Co, lijevo krilo HDZ-ja, tkzv, "utemeljitelji"), "oprani i umiveni" slobodno šeću Hrvatskom i troše opljačkane novce. Zar doista mislite da bi jedna osoba mogla opljačkati tolike novce tijekom 27-dišneg vremenskog razdoblja i k tomu još, Plenković mu je dao 6 mjeseci vremena da pobriše sve tragove i slobodno odšeta iz zemlje!??? Dajte, molim vas...Slučaj "Sanader 2", zastara!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.