Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ivica Dačić:
Povratak na članak

'Mi ćemo bacati srpske čokoladice iz MiG-ova, vidim da to Hrvate najviše boli'

Da biste bili jak političar u Hrvatskoj, dobar Hrvat, morate biti što više protiv Srba. To je tragično – tvrdi Dačić

Komentari 65

DU
Deleted user
15:47 30.12.2016.

Čemu ove laži, koji je to hrvatski dužnosnik kritizirao Srbiju zbog nabavke oružja, pa daj ga navedi biseru novinarski. Nije važno, važno da vam je svaki dan ovaj ili onaj drugi krmak na naslovnici. Dajte naučite neki jezik pa kopirajte bar sa zapadnih medija.

VL
Avatar KALIMERO
KALIMERO
15:53 30.12.2016.

Kao što ste nam bacali čokoladice i 1991 godine ...braćo !!!

VL
DE
derin
15:44 30.12.2016.

Tamo je razum izgleda rekao zbogom, izjave sramotne, neprimjerene , huškačke. Je li i ti jedan hrvatski političar se osvrnuo na njihove avione. Nabavili avione, onda kad čuli da Hrvati nabaviti ce jos novije i moćnije lude. Bavite se sobom, a ne svako dva, tri dana Hrvatska ovo, Hrvatska ono. A nazivati susjednu zemlju fasistickom i to bez prestanka prejadno.

VL
DE
dedač
15:33 30.12.2016.

maknite krmka iz Hr časopisaa, nek filozofira u svom blicu!

VL
Avatar R & I
R & I
15:28 30.12.2016.

Ovaj covjek je bolestan. Ne moze podnijeti poraze a za pobjede moze samo sanjati.

VL
GE
genex
18:30 30.12.2016.

Daj Dačiću ne spominji ime hrvatsko uzalud.VL prestanite nas masirati vijestima iz "regiona". Znam da vi želite održavati privid da smo još uvijek u istoj državo stalnim nametanjem vijesti iz "regiona", ali uzalud vam trud svirači, samo nas nasmijavate.Ako volite toliko region,mene recimo puno više zanima kako napreduje država Kosovo i koliko je daleko njihovo ujedinjenje s Albanijom. Što se tiče aviona, mi ćemo isto vama iz naših aviona bacati čokolade,ali vatrene i eksplozivne. A vezano za čokoladice, evo jedne vijedti iz 2013 iz tog idtog Telegrafa: "Ministar pravde u Vladi Srbije Nikola Selaković na predavanju koje je održao na Pravnom fakultetu u Beogradu, usred svog govora, uzeo je od jedne studentkinje flašicu hrvatske vode i bacio je u kantu za đubre rekavši da to čini jer u pitanju nije domaća, srpska voda! Moj odnos sa studentima uvek je bio fenomenalan. Na tom predavanju sam govorio o tome kako svaki građanin Srbije može da pomogne svojoj državi na taj način što će kupovati domaće proizvode. Bacanjem te flašice studentima sam slikovito ilustrovao i na delu pokazao kako se pomaže Srbiji – kaže ministar pravde. Selaković, koji je više puta bio pobednik u besedništvu, dodaje da je važno da građani Srbije shvate da će najbolje pomoći svojoj zemlji kupovinom domaćih proizvoda i da se od najmanjih stvari mora početi" ZATO ZAVEŽI GUBICU VEĆ JEDNOM I GLEDAJ SVOJA POSLA A NAS PUSTI NA MIRU.

VL
Avatar Glina74
Glina74
18:13 30.12.2016.

Ljepotane Ivane Dačiću da te samo podsjetim tko je Hitleru u Berlin javljao ,,Srbien ist frei Juden ,, što daje do istine da je Srbija i Nedić i vaša kraljevska vlada bili odmah fašisti do Hitlera a vaš hrabri kraljš hrabri kralj Karađorđević zbrisao sa svim zlato u Englesku a vas ostavio da fašistujete sa četnicima i ostalim ološem. Da nije bilo Tite i Hrvatski partizana još danas bi imali vaše Beogradsko Guvno [[ znaš li Ivane što je Beogradsko guvno]]] Kada si realno pogledam da se vi već bojite kada netko u Hrvatskoj pošteno prdne već poćimate da se bajagi naoružavate sa smećem iz Rusije .Što si vi umišljate da će vam Rusi nešto dobroga dati hahaha . Bilo bi vam bolje da ste si nabavili par TRAKTORA da imate što za bježanje kada mi u Hrvatskoj poćmemo da prdekamo

VL
Avatar Ante-Portas
Ante-Portas
18:10 30.12.2016.

Mladic je djelio cokoladice u Srebrenici. Svi znamo sto je bilo poslije.

VL
VO
voodooman
16:39 30.12.2016.

Hajde Dacicu ,uozbilji se vise,narod ti je gladan u Srbiji !

VL
CA
campa
17:23 30.12.2016.

Od djetinstva slušam priće o Srpskom junaštvu i Hrvatakoj kulturi te kontinuirano nametanje krivnje ustaštva za cjelokupni Hrvatski narod.Nigdje se ne spominje četništvo kao pandam ustaštvu nego je eto ono pa skoro humano i antifašističko gdje se prešučuju činjenice da je antifašistički pokret u Hrvatskoj bio jači cijelog rata i da je Srpski fašizam skoro prestao porazom četnika od strane partizana(ostatak četnika samo je preobukao uniforme i počeo se deklarirati kao partizani-komunisti).Srbi nikada nisu dobivali ratove samostalno nego u koaliciji tako u balkanskim ratovima, 1.svjetskom ratu te u 2. svjetskom ratu kad su prešli na stranu partizana.Zadnji okupacijski rat u Hrvatskoj su izgubili iako su bili superijorni u naoružanju i ljudstvu.Izgubili su rat jer nisu imali ono što krasi vojnika -hrabrost i motiviranost.Do danas konstantno slušamo srbijanske političare koji napadaju Hrvatskun i gdje se uvjek u govoru osjeća kompleks naspram Hrvata koji su svakako svoju hrabrost dokazali u domoivinskom ratu gdje su srbi potučeni do nogu.Dačić prića bedestoće kao Hrvati im zavide na MIG-ovima i kao da se plaše-možeš mislit.Pitam se što im to znaći bacanje čokoladica i neponavljanje Bljeska i Oluje.Hrabre se a znaju da Hrvati neće izvoditi nikakve operacije tamo preko Drine.Bilo bi bolje da pokušaju izgladiti odnose s Hrvatskom a ne da Hrvate i Hrvatsku koriste za lječenje svojih flustracija.

VL
Avatar kontraadmiraI
kontraadmiraI
19:01 30.12.2016.

Obratite pažnju na rečenicu: "Mi ćemo bacati čokoladice iz tih aviona". Razumijete li što on govori? Iz njegovih izjava proizlazi da bi oni s tim avionima bili iznad Hrvatske. Shvaćate li vi što velikosrbijanski fašist s pozicije ministra vanjskih poslova te države govori? To su prijetnje.

VL
DU
Deleted user
16:05 30.12.2016.

Trebalo bi vama na Bajakovu spustiti rampu i uvesti vize.....pa laj i kmeci do besvijesti....

VL
BL
Blomberg
18:42 30.12.2016.

Joj kad to covjek slusa,...bolje da ne komentiram , bubanje, pa ne misle oni da HR ima samo one muzejske migove, bili bi oni jako iznenadjeni u slucaju slucaja, ali pustimo neka samo sanjaju...

VL
BI
bikica7
17:36 30.12.2016.

Samo kreni Dačiću,ostati ćeš ubrzo bez migova.

VL
Avatar serafina
serafina
20:08 30.12.2016.

Pa zar ovi Srbi nemaju drugog posla nego se svaki dan bave hrvatskom . To je bolesno.

VL
PR
pritiskovic
16:20 30.12.2016.

Moze sarma i leskovacka muckalica mjesto cokolade.. .seceras sam

VL
Avatar KALIMERO
KALIMERO
22:52 30.12.2016.

Oprostite...nisam u toku....tko su ti Svrbi !???

VL
TT
tTony
18:19 30.12.2016.

Slali se vi nama i cvjece na tekovima koga su zmije napadale taj je oprezan na gustere.

VL
LE
LeandroZG
16:48 30.12.2016.

Susjedi, dosadni ste vise

VL
ST
Stefan1954
19:46 30.12.2016.

Mali slobo opet provocira i to je Minister obrane nek se Sjeti kako su prosli prije 20 godina nek proba neka Bude prvi u toj eskadrili koji ce bacati te njihove cokoladi e

VL
« 1 2 3 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.