Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 54
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DAČIĆ:
Povratak na članak

Izložba nije uperena ni protiv koga osim protiv zločinaca, neka svijet dozna istinu

Kazao je kako je bilo "puno otpora od jedne države"

Komentari 201

DU
Deleted user
10:25 26.01.2018.

Naši političari te četnike prikazuju kao dobre susjede.Fuj.

VL
LU
Lujo123
09:25 26.01.2018.

ja pedlažem da Hrvatska napravi izložbu o Vukovaru i u međunarodnoj suradnji (možda bi i EU financirala) izložbu o Srebrenici, a i o Škabrnji i Dubrovniku i td. No mislim kak su šanse male dok je hrvatski premijer pupavac!

VL
SO
Somelier
09:26 26.01.2018.

Neznam zašto Hrvatska ne reagira tako da nakon toga cirkusa sa srpske strane, postavi izložbu sa novim dokazima i saznanjima da je logor Jasenovac bio itekako aktivan od 1945 do 1951. Spominje se Norveško - Židovski dokumentarac koji su odmah nakon 1945 objavili u vezi Jasenovca gdje prikazuju 20 tisuća žrtava. Da li je to nategnuto ili nije nek dokažu povijesničari. Samo im treba omogučiti ulaz u arhive a koji se naj više nalaze u Beogradu. Da li vam je poznato da su srbi jedini narod kojih je poslije rata bilo više nego kada je rat poćeo.

VL
DH
dalibor.hren
08:56 26.01.2018.

Mogli bi napraviti izložbe o Ovčari, Srebrenici i ostalim svojim djelima iz nedavne prošlosti. Ako idemo dalje u prošlost, zanimala bi me izložba o bitki na Kosovu polju....

VL
AN
anthropos
09:16 26.01.2018.

Zanima me koliko je od žrtava koje su nađene onih koji su tamo poubijani nakon 1945

VL
Avatar pendreck
pendreck
09:02 26.01.2018.

Trebalo bi napravit izlozbu o velikosrpskoj propagandi i jugokomunistickim iskrivljanju povijesti. Ili opcenito o pivijesti velikorspskog etnickog ciscenja oder picetka raspada osmanskog carstva...duga je Row tradicija

VL
DO
Donato
10:23 26.01.2018.

mamu ti tvoju lažljivu,srbin i istina,kao bijelo i crno

VL
DU
Deleted user
09:00 26.01.2018.

neka srbija postavlja lazne podatke, hrvatska diplomacija nakon ovog cina mora poslati kompletnom sastavu ujedinjenih naroda dopis s istinitim podacima koje potpisuju i strani strucnjaci koji su istrazivali i istrazuju tematiku. i tako svaki put - hladne glave dotuci cetnike cinjenicama i istinom pa neka se sramote i neka se vidi tko pljuje po zrtvama objavljujuci lazne brojke

VL
DE
demokršćanin
10:34 26.01.2018.

Svaka laž se prije ili kasnije otkrije.Hrvatska diplomacija bi trebala organizirati izložbu o antisemitskim zakonima koje je Srbija napravila početkom drugog svjetskog rata i njihovu suradnju sa Hitlerovskom Njemačkom.To je prava istina,ali mi kao da se ne želimo zameriti susedima.Takoko dugo dok tako postupamo velikosrpska politika će širiti laži, uveličavati ,a mi i nadalje šutimo.Do kada?

VL
OV
Ovozemaljski
09:05 26.01.2018.

Ako Dacic ovako nastavi mogao bi skinuti Vucica sa vlasti, njihovom narodu je to najbitnije i zato ce sada Dacic postati opasna prijetnja, oni 365 dana u godini se bave samo Jasenovcima, Krajinama, srpskim zemljama, manastirima, i bitno je samo da su cetnici na vlasti od 1987godine. Nema dana da se ne bave Hrvatskom, nema dana da nas ne komentiraju, nema dana da ne pokazuju komplekse prema Hrvatima, nema dana da ne lazu...

VL
LU
lunar777
09:49 26.01.2018.

I, koliko je ubijenih, 700.000 ili 1.5 milijuna?

VL
KM
kmerotrijeb
10:21 26.01.2018.

Što radi nesposobna hrvatska diplomacija, zar ih plaćamo desetke tisuća eura mjesečno samo da prenose zapovjedi iz Brisela i Buzina... To može i neka tajnica raditi za 500 Eur.... Zašto u UN-u nema jedan tjedan izložba o Vukovaru, drugi o Škabrnji, treći o okupaciji trećine teritorija. Zašto su ovi nesposobnjakovići i kukavice sposobni samo neke demantije raditi i gladiti Srbe po dupetu... Pa uvezite par diplomata iz Slovenije da vas nauče kako se forsiraju nacionalni interesi...

VL
Avatar STRIKOMAN
STRIKOMAN
10:41 26.01.2018.

Tek toliko o srpskoj istini s kojom žele upoznati "vasceli svet". Jogurt revolucija, srpski izum, uvijek aktualan. Kad su gedžovanima sve lađe potopljene fataju se za svoju "istinu" i mitove. Šteta, to na svjetskoj pijaci nema prođu.

VL
DU
Deleted user
10:37 26.01.2018.

Laž ponovljena 1000 puta, postaje polako relevantna činjenica pa polako i istina!!!! Srbi, bez obzira na nositelje politike, uporno i permanentno lažu uvećavajući broj žrtava nastojeći, ne pojedince, nego nas kao narod prikazati kao zločinački i genocidan. Time, naravno, peru svoje ruke od zločina koje su počinili tijekom 90-tih. I to svi znamo. Ali vic je u tome, što, osim nemuštih diplomatskih poštapalica koje nikog ne zanimaju i nikakvog odjeka nemaju, ne poduzimamo ništa da te stvari jednom za svagda raskrinkamo i kažemo jasno i glasno što je cilj toga i tko iza toga stoji. Nije to Vučić, ni "mali Sloba" nit bilo koji pojedinac, već je to vječna srpska politika i svi, ali svi njeni obnašatelji a time i država Srbija i čitav srpski narod.

VL
FA
fake
10:25 26.01.2018.

Napišem kao i jučer tek prvi komentar danas i vi mi javljate "Uspori malo".Zašto, za istinu u mom komentaru? Pa jel vam toliko neugodno kada se piše o zločinima Srba nad Hrvatima? Nije li vam onda neugodno čitati na ovoj temi komentare onih koji provociraju Hrvate svojim komentarima a koji naravno, ostaju.

VL
NE
Nevjerovatno
10:15 26.01.2018.

Bilo bi korisno da Srbi upoznaju predmet pod imenom "OGLEDALO". Pokazivanjem tudjih (neospornih) starih grijeha i zlocina i mnogostrukim preuvelicavanjem istih pokusavaju umanjiti svoje svjeze zlocine i genocid. Konkretna izlozba pokazuje da politika Srpskog vodstva ide na dva kolosijeka. Pricaca o dobrim namjerama prema susjedima a istovremeno pokusava bacati ljagu na iste... Nadam se da su Hrvatski politicari znaju iz toga izvuci pravilne zakljucke i svoju politiku uskladiti sa politikom "dobrih susjeda". Posebno im treba pomoci kod ulaska u EU! Tamo ce imati jos vise prostora i bolju platformu da rade protiv Hrvatske... Negdje sam cuo poslovicu o dva SUSJEDA od kojih jedan sjedi za stolom i jede sa tobom a drugi lezi pod stolom i obojica ti zele isto, naime zele ti samo zlo...

VL
KO
koraknaprijed
08:46 26.01.2018.

Dobrica Ćosić, „otac srpske nacije“: -„Mi lažemo da bismo obmanuli sebe, da utešimo drugoga; lažemo iz samilosti, lažemo iz stida, da ohrabrimo, da sakrijemo svoju bedu, lažemo zbog poštenja. Lažemo zbog slobode. Laž je vid srpskog patriotizma i potvrda naše urođene inteligencije. Lažemo stvaralački, maštovito, inventivno.“ -„Laž je srpski državni interes.“ -„Laž je u samom biću Srbina“. -„U ovoj zemlji svaka laž na kraju postaje istina.“

VL
FA
fake
10:22 26.01.2018.

Pa valjda smo već svi naviknuli na srpsku mržnju prema Hrvatima kao i na njihove laži, podmetanja, mitologiju i bajke.Da Hrvatska napravi izložbu o mjestima gdje su Srbi počinili masakre i zvjerstva nad Hrvatima kao i o logorima gdje su ubijali Hrvate kako u 2 WW tako i 90-ih, za to bi trebalo mjesec dana da se pregleda koliko toga ima.

VL
AB
Abendblatt
09:31 26.01.2018.

Dacicu, zaboravio si postaviti izlozbu o zlocinima Srbije i Srba u Hrvatskoj , pocevsi od Vukovara pa dalje do Skabrnje, pocni za pocetak u Beogradu pa dalje do New Yorka, onako radi istine nek Svijet zna.

VL
TR
tramontana
11:25 26.01.2018.

Hrvatska mora reagirati prikladno, jer to je bio II sv. rat i Hrvatska je bila podjeljena. Ali, treba organizirati izložbu o ratu iz 90. i ulogu srbijansko vrha, koji je vladao onda i sada, sa govorom u Glini, položajima oko Sarajeva.

VL
« 1 2 3 4 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.