Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 24
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Skriveni telefon

Josipoviću se 'šaljivdžija' predstavio kao mandatar Orešković: Tražio je da napišem novu himnu

Josipović Orešković
Foto: Marko Prpić/Pixsell
13.01.2016.
u 14:12

"Nakon što sam mu čestitao na mandatu, zatražio je da mu napišem novu hrvatsku himnu", napisao je Josipović na Facebooku.

Bivši predsjednik Hrvatske Ivo Josipović na svom je Facebook profilu otkrio da ga je s američkog broja danas nazvao "neki šaljivdžija" i predstavio se kao mandatar Tihomir Orešković. 

"Govorio je karikiranim hrvatskim jezikom. Nakon što sam mu čestitao na mandatu, zatražio je da mu napišem novu hrvatsku himnu", napisao je Josipović koji je prepoznao da je riječ o "skrivenoj kameri", odnosno "skrivenom telefonu". 

"Neka se šale, neka duhovitih ljudi", zaključuje svoj status predsjednik stranke "Naprijed Hrvatska" Ivo Josipović. 

>>'S investitorima ćemo razgovarati kako smanjiti dug i kroz godinu ili dvije pokrenuti rast'

>>Josipović će ponuditi ostavku: 'Mislim da je to demokratska obveza svakoga'

Komentara 33

NE
Neonacionalist
14:31 13.01.2016.

Josipović i nije više za ništa drugo nego za sprdnju i šegačenje skupa sa tom svojom smiješnom strančicom , pogotovo je humorističan bio njegov predizborni spot . Možda bi nam bivši predsjednik mogao ostvariti novu karijeru komičara a nekako menii je najbolji humor onaj slučajni kad pokušavaš biti ozbiljan a ispadaš suprotno.

DU
Deleted user
14:20 13.01.2016.

Kako je teško podnijeti gubitak,još i kad HRT dođe na red...Živjela nam HRVATSKA!!!

BA
barbaizamerike
14:29 13.01.2016.

ja sam ga zvao ali nije tako kao sto Josipovic kaze.crvenom nevjerujte nista

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije