Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
GODINU DANA OD IZBIJANJA RATA
Povratak na članak

Ivanković: Što su Rusi više upozoravali na 'crvenu liniju', to je više oružja upućivano u Ukrajinu

Davor Ivanković ističe kako je svaka ukrajinska akcija bila dobro pripremljena te su se koristili varkama i dobrim manevrima. Smatra da sada Ruse koji ne stoje dobro s brojnosti svojih vojnika svjesno iscrpljuju. Također napominje kako Rusi gube strahovito mnogo vojnika pri malim pomacima.

Komentari 8

Avatar crni_karton
crni_karton
13:45 20.02.2023.

Analiticar, i to vojni!? Ima vise istine i logike u onim crtanim romanima... "Pazi Mirko, metak! Ohhh, hvala ti Slavko!"

VL
AT
atlantisind
15:59 20.02.2023.

Amerikanci su dugo radili na tome da dodje do rata .Kad su konacno uspjeli sa Majdanom onda su doveli covjeka na vlast(zidov) koji ce izvrsvati njihove zelje .Otvoreno govore kako im je cilj sji Rusiju i kako neko normalan moze da optuzuje Ruse za sve ovo sranje.Kkakva bezbjedonosna prijetnja za Ameriku je bi Avganistan ,Irak na izmisljotine ,Libija .Tu se radi o porobljavanju ili unistenju drzava koje nisu htjele da rade po Americkim naredbama.Ukrajina je bila spremna na dogovor ali im nije dozvoljeno a i sama Merkel je izjavila da su Minski sporazumi bili sami varka za Ruse da Ukrajina dobije na vremenu.Nisu Ukrajinci toliko sposobni nego sve to vode Amerikanci i Englezi.Sto nekritizirate Izrael ,sta radi od Palestinaca 70 god i svi sute ko pi.. O tome se nesmije pricati jer ce se dobiti po nosu.Daj barem budite objektivni.Ovakav svijet sa vodstvom Amerike se mora srusiti,globalizacija mora propasti i suverenitet i samostalnost drzava se mora obnoviti,dosta je vise diktature mocnih i kad se to postigne svijet ce biti bolji.Dolar mora propast a svi koji su nesto pokusli su mrtvi ili imaju rat.Amerikanci nisu nikakvi borci ,imaju naoruzanje to je istina ali su pobjegli od Talibana ko najvece kukavice.

VL
LU
luftbrenzzer
15:27 20.02.2023.

Dobro je procijenio Zapad da još uvijek ima podosta topovskog mesa za ukrajinsku flajšmašinu. Cilj je jasan, oslabiti ili još bolje slomiti Rusiju što je prnimarni problem, a ako se usput oslobodi dio Ukrajine tim bolje. Naročito ako će imatii koga osloboditi. Poginuli, ranjeni i iseljeni broje se na milijune pa je vrlo upitno koliko će jadnih Ukrajinaca uživati u slasti pobjede nakon što Zapad baci Rusiju na koljena, a ni to nije 100 % sigurno jer još uvijek postoji pričuvni plan B ako nešto pođe do kraja po krivom, a plan se sastoji od paprene juhe s gljivama koje su nekoć davno dobrano prisjele Japancima. Savjetujem oprez.

VL
Avatar Le-Freak
Le-Freak
15:25 20.02.2023.

Nisam siguran da su dronovi procitana prica. Postoji jos mnogo mogucnosti u buducnosti dronove napraviti odbojnije na hakiranje. Moze ih se na primjer visestrukim signalima upravljati i onda od jednog momenta kada su ciljevi i zadatak jasni pustiti da samostalno odrade zadatke tako da im je od toga momenta prijemnik iskljucen. Tako da ili odrade zadatak (izvidjacki) i onda se samostano vrate ili ako je napr. zadatak kamikaze onda i to drona sama odradi bez upravljanja na daljinski. U svakome slucaju dronovi otvaraju ogromne nove mogucnosti sto se nadzora i koordinacije ali i ofenzivnog ratovanja tice.

VL
NO
Noštromo
15:27 20.02.2023.

Eto, Joe Biden popio kavu u Kievu. Neki su mislili još prije godinu dana da će oni piti kad ono Biden prije njih.

VL
Avatar messerschmidt
messerschmidt
12:40 20.02.2023.

"Ruse svjesno iscrpljuju?" Ne bi ti davao izjave za novine da govoriš pametno.

VL
Avatar Hazl113
Hazl113
12:54 20.02.2023.

HDZ-ov novinarčić.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.