Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 24
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
JAVIO SE NOVINAR CNN-a

Ivanka Trump branila oca i napad na bazu u Siriji, ali nije očekivala lekciju na Twitteru

Ivanka Trump
Foto: Reuters/PIXSELL
1/5
08.04.2017.
u 22:42

'Vremena u kojima živimo zahtijevaju donošenje teških odluka'

Kćer američkog predsjednika Donalda Trumpa i savjetnica u Bijeloj kući, Ivanka Trump, komentirala je očev nalog da se izvrše bombardiranja u Siriji.

- Vremena u kojima živimo zahtijevaju donošenje teških odluka. Ponosna sam na oca što je odbio prihvatiti užasne zločine protiv čovječnosti, napisala je Ivanka na svom Twitter profilu. 

Podsjetimo, američki predsjednik Donald Trump u četvrtak je donio odluku kojom je raketiran vojni aerodrom u sirijskoj pokrajini Homs.

Na takav potez odlučio se nakon napada kemijskim oružjem u Idlibu za koje SAD tereti režim Bashara Al-Assada

CNN-ov novinar Jake Tapper, odlučio je održati lijepoj Ivanki važnu lekciju odgovorivši na njen post - pitanjima, aludirajući na to da je "Trumpu zaista stalo do žrtava tih "groznih zločina protiv čovječnosti", onda bi prihvatio izbjeglice, a ne samo bacao bombe po zračnoj bazi. "

"Ivanka Trump, a što misliš o tome da je tvoj otac predložio da se zabrani sirisjkim izbjeglicama  ulazak u SAD? Vidiš li tu neki nesrazmjer? Hvala"

 

>> SAD napao zračnu bazu u Siriji – ispaljeno 59 projektila, poginulo šestero ljudi

>> Trump se oglasio: Al-Assad je ubio nevine muškarce, žene i djecu. Bila je to spora i brutalna smrt

Ključne riječi

Komentara 38

DR
dragutinka
15:35 08.04.2017.

meni je ona simpaticna, ima srce jedne majke i zene, eh da su u mogucnosti i ostale Hrvatske zene videti sirijsku djecu kako umiru od otrova i one bi isto bile zaplakale, ali mi u srbiji vidimo te snimke, a a vama dali vecernji to omogucuje?

Avatar Ante-Portas
Ante-Portas
01:46 09.04.2017.

Jedino dobro što je Trump dobro napravio u cijelom svom životu je Ivanka i bombardiranje Assada. Samo nije trebao stati, trebao je tući i po Damasku.

DR
dragutinka
15:50 08.04.2017.

mi u srbiji, pratimo 3 izvora informacija, 1 je nase srpsko,2 je evropsko EU,a 3 je rusko, da bi smo nekako imali neku sliku, a vi imate vaseg reportera hassana haidara diab iz sirije, ali ja se pitam zasto ono on ne snima i tu opoziciju nikad, i ne daje slike i videosnimke o djeci kako umiru od otrova, ja sam videla te snimke to je uzas nedaj Boze da se ponovi,pozdrav Hrvatskoj

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije