Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 152
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Predsjednikova kći

Ivanka oduševila Saudijce, ni bračne ponude nisu izostale

Ivanka Trump
Foto: Reuters/PIXSELL
1/4
21.05.2017.
u 08:47

"Trebali bismo ojačati naše veze s Trumpom i zajamčiti njegovoj kćeri mnoga ulaganja kako bi što češće dolazila u našu zemlju", napisao je korisnik Twittera Rakan al Atibi

Saudijci su u subotu na društvenim mrežama uvelike hvalili ljepotu Ivanke Trump, kćeri američkog predsjednika, a ni bračne ponude objavljene putem Twittera nisu izostale. 

Odjevena u crno bijelu haljinu dugih rukava i nepokrivene glave, Ivanka je sletjela u saudijski glavni grad u subotu ujutro u sklopu Trumpova posjeta kraljevini bogatoj naftom na prvoj postaji njegove međunarodne ture Bliskim istokom i Europom.

Saudijci su je odmah komentirali na društvenim mrežama hvaleći njezinu ljepotu.

"Trebali bismo ojačati naše veze s Trumpom i zajamčiti njegovoj kćeri mnoga ulaganja kako bi što češće dolazila u našu zemlju", napisao je korisnik Twittera Rakan al Atibi.

Drugi korisnik napisao mu je da mu je žao što se svjetloputa Ivanka mora preznojavati  pod jarkim suncem Saudijske Arabije. Temperatura u Rijadu skočila je na više od 40 stupnjeva Celzijevih u subotu.

U video snimci postavljenoj na Twitteru muškarac odjeven u tradicionalnu saudijsku odjeću predstavio se kao Badr bin Fahd i zaprosio je Ivanku, no malo je pogriješio pri izgovoru njezina imena. Obraćajući se kralju Salmanu, Badr je rekao: "Molim našeg kralja, čuvara dviju svetih džamija, za ruku kćeri američkoga predsjednika Evikane". 

Ključne riječi

Komentara 14

Avatar Alfons_x
Alfons_x
11:40 21.05.2017.

Relikvije srednjega vijeka, tjeraju vlastite žene da su upakirane kao salame (iako ih ima vrlo lijepih) dok na samu pojavu "zapadnih" krenu im sline.... Usput iz iskustva ću vam reći kako je S. Arabija za strance najopasnija država na svijetu u kojoj vrijedi pravilo - da ste parkirani na parkingu i dojuri saudijac zabije se u vas, VI STE KRIVI, po tumačenju nihovog zakona da voljom alaha vi kao nevjernik niste stajali ondje, taj "jadnik" ne bi nastradao. Naravno kada kažem najopasnija država govorim sa stajališta zakona u državi, ne govorim o zemljama u kojima caruju bande, bezakonje i bezvlašće.

AN
anticenzura
10:38 21.05.2017.

Nadam da se da ce Ivankin suprug odbrusiti ovom napaljenom Arapu.

ZA
zakaria
12:54 21.05.2017.

Nike li ta "prosidba" ili "kupnja" udane žene odnosno kćerke uvreda?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije