Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kolumna
Povratak na članak

Ivana Petrović pokazala HTV-u kako treba izvještavati o zločincu Šešelju

Nije nikakvo opravdanje što je dan prije HTV imao opširnu analizu o tome što znači izlazak Šešelja na slobodu

Komentari 63

DU
Deleted user
14:41 10.11.2014.

Ivana Petrović je daleko najbolji novinar u Hrvatskoj,ona je jedina koja svoj posao radi deteljno i profesionalno!

VL
TA
tamanitelj
14:32 10.11.2014.

Ivana je daleko najbolja naša novinarka ,,Stanković je oglasnik SDP a

VL
Avatar tetina
tetina
15:25 10.11.2014.

Za mene je Ivana Petrović najbolja novinarka na tv kućama u HR , obožavam tu ženu i njen izričaj i lakoću s kojom sve do u detalje pojasni bez pristranosti bilo kojoj strani ...ona je primjer profesionalizma! kad čujem iliujem ili gore kad vidim one mumibabe i njenoj javljanje pa dođe mi muka od tolike količine neobjektivnosti i pristranosti ...mene kao novinarku bilo bi sram .. Ivana je nešto najbolje što se pojavilo na tv-u informativnog programa posljednjih godina

VL
SE
sestrićna
18:23 10.11.2014.

hrt je sve samo ne hrvatska televizija..

VL
Avatar bok
bok
15:42 10.11.2014.

HRT kao uglavno stranacku SDP televiziju (uglavno "naprednih" novinarcica) ni ne gledam vise. Iako je RTL u vecini zemalja u pogledu na vijesti slabija nego javna televizija, cak i RTL i Nova imaju bolji informativni program. Svi su presisali "napredne" novinarcice za svjetlosne godine...

VL
AJ
ajmo
17:51 10.11.2014.

Gospođu novinarku za urednika HTV i to odmah.

VL
BH
Bunjevac=Hrvat
22:04 10.11.2014.

Hrvatska nema više novinara ovakvih stručnih i moralnih kvaliteta kao što je Ivana Petrović.Prosto se čovjek pita kako su takvi novinari mogli stasati u totalitarnom sustavu u kojem smo živjeli do prije 20 godina. Predložio bih gospođi Petrović da dođee u Suboticu i napravi emisiju o srbijanskoj politici asimilacije bunjevačkih Hrvata.

VL
PA
pacijent
18:22 10.11.2014.

ivana petrovic porijeklo klobuk hercegovina

VL
DU
Deleted user
22:19 10.11.2014.

Ivana Petrović je pokazala kako treba izvještavati o zločincima, no Vi u večernjem ništa iz toga niste naučili, što se vidi iz načina kako ste izvjestili o smrti boljkovca.Sramotno ste onemogućili mogućnost komentiranja Vašim čitaocima.Zašto? Po čijem nalogu?

VL
ZE
zeljo182
15:47 10.11.2014.

ivana petrović je novinarka koju neizmjerno cijenim već par godina pogotovo njezin tjedni osvrt na dnevniku nove tv politiku jako puno pratim naravno najviše kroz medije ali nitko u hrvatskoj nemože britko bez straha analizirati događaje kao ona .....ono šje najvažnije bez pristranosti bez obzira o kome se radi običnim ljudima dočara svu apsurdnost svega...i ona je vjerojatno osoba koju bi najviše volio upoznati u ovoj državi da joj stisnem ruku i izrazim divljenje njenoj inteligenciji jer mi se čini da jre ona jedina u medijima ima i da jedina radi po svim novinarskim standardima. uz donekle aleksandra stankovića

VL
MT
mile the king
15:00 10.11.2014.

petrovic? nema goreg turcina od poturice, a seselj je negirao hag, odrzao predavanje i sad ga kranom cupaju iz haga, bez utvrdjene krivice nit pokusaja nit namere... hehe, ponistio je svaki rad trustova haga, sve ode niz vodu.

VL
VD
Vojo Dodevski
14:41 10.11.2014.

Nisam gledao prilog koji hvalite, ali naslov ovog teksta me podsjeca na neshto shto je besmrtni americhki novinar Volter Lipman uchinio za zivota: ovaj tada najugledniji americhki novinar, poredjao je deset proverenih novinara, dao im podatke o Al Kapone-u ii pocheo izdavati naredbe: Ti chesh ga prikazati kao drzavnog neprijatelja broj jedan, ti chesh za njegov uspjeh okriviti drzavu, ti chesh navesti sva ubistva koje je pochinio a nesposobna i korumpirana drzava mu nije mogla nishta, ti chesh opisati okrutnost u njegovom karakteru, ti chesh citirati izjave obichnih ljudi kojima je pomagao da kupe hot dog ili lijek za bolesnu majku, itkd...Ima puno zajednichkog izmedju ovog opita famoznog Lipmana i novinara koji 12 godina prate sudjenje Sheshelju. Svatko plache na svom grobu, kaze mudrost, pa tako srpski mediumi ili uzivaju u tome kako se on 12 godina sprdachi sa sudom koji ga pushta na slobodu jer ga ne moze osuditi, ili se sprdache sa Shesheljom koji je pushten niz vodu, jer ga je vrijeme pregazilo, a hrvatski ga iako nije osudjen , evo i sada nazivaju zlochincem.Priroda se za sve postarala, kaze nova narodna mudrost, pa su tako neosudjeni a SAMO okrivljeni za ratne zlochine, na onaj svijet otishli i Babic i Miloshevic, pitanje je dana kada ce tamo i Voja.Pravno gledano (bez pristrasnosti i citiranja CNN-a, koji je o raspadu SFRY "objektivno" pisao koa i "Politiki8n zabavnik", ratnim zlochincem se moze nazivati samo onaj koji je PRAVOMOCHNO osudjen za takvo neshto. To znachi da niti Arkan, nesumljivo najvechi pas rata, pljachkash i ubojica UDBE, nije osudjen za ratne zlochine jer je smrt bila brza. Nije to niti Veljko Kadijevic, od Vas proglashen ratnim zlochincem, iako Hag nikada protriv njega nije podigao optuznicu.Mozda che mu posle 100 godina zagrebchani podichi spomenik, zato shto nije izveo drzavni udar (po nalogu Miloshevica), sravnivshi Ljubljanu i Zagreb sa zemljom. Koliko god vam se to ne dopada, koliko god hashki sud nije opravdao svoje postojanje, istoriski fakt je da Sheshelj nije osudjen za reatne zlochine i ne moze se takvim tretirati.Osobito ako se zna da je maloj djeci jasno da je sud kao poklon od Boga dobio njegovu bolest sa brzim krajem, ne bi li se rijeshio OKRIVLJENOG kojem nije uspio za 12 godina dokazati krivicu.

VL
VD
Vojo Dodevski
15:34 10.11.2014.

Evo shta na moj komentar reagira nutna-10.11.2014 u 14:59h: "Nelson Mandela je pravomoćno osuđen za terorizam a to nije nikada bio....pametnome dosta". Poshtovani nutna, Nelson Mendela je bio opshte poznata ikona ne samo Afrike vec i cijelog slobodoumnog svijeta. Bashash kao i Che Guevara, i danas se smatra "svecem", industrija suvenira na njima zaradjuje milijarde dolara, iako su obojica bila daleko od svijetaca, obojica neprijatelji broj jedan Vashingtona i Velikog oka, zato shto su nasiljem (svaka revolucija je svojevsno nasilje nad nekim) zeleli pomrsiti rachune globalnim gazdama planete. Che je izvodio na streljanje "saradnike porazenog klasnog neprijatelja", a Mendela je kao mladi revolucioner bombama ubijao vojnike po garnizonima i neduzne civile. Dodushe, ne on, vec pripadnici partije koju je on osnovao. Branio se da je partija osnovana sa ciljem nenasilnog rushenja postojecheg sistema, ali se ista kasnije, ne njegovom krivicom, okrenula terorizmu. Odbrana mu nije prihvachena i osudjen je pravomochno kao terorist, shjto je i bio. To je istoriski fakt (vidi vishe videa na tu temu na youtube, kako njegovi drugari dizu u zrak crkve pune vjernika sa brojnim mrtvima i osakachenim). Osim toga, ovaj "idol" dvadesog vijeka, zenskarosh "|kojem je Tito mogao nosit vodu",osudjivan je i za porodichno nasilje jer je prebijao jednu od njegovih supruga, a druga mu je osudjena zato sho je naruchila ubistvo jednog chovjeka. Pametnome dosta...

VL
KL
klint
09:35 11.11.2014.

Govori uvjek istinu i samo istinu ,zato joj svaka čast

VL
JA
jamanuša
22:35 11.11.2014.

biti stvaran konkretan jasan a pritom nepristran samo more ova dama, samo jednom se ..rala kad je izvještavala o suđenju o udbašinama iz Michena- drhta je glas i jedva izgovarala tako da sa tog suda se ne javlja. kapa joj do poda!

VL
PO
porezni.obveznik
23:48 10.11.2014.

Pa dobro, HTV je bio samozatajan i kod povratka Kordica...

VL
ME
Meter
17:01 10.11.2014.

Izvještaj? Neka čudna forma, ne nužno novinarska

VL
Avatar Rin-Tin-Tin
Rin-Tin-Tin
00:36 11.11.2014.

Jedna od najboljih (Visnja Staresina, Danka Derifaj takodjer)... Glas savjesti jednog drustva, intelektualka koja beskompromisno ide u srz stvari i "radi" samo za istinu!

VL
KA
karambita
06:56 11.11.2014.

Curicu, Haski sud za 12 godina nije mogao dokazati tvoju tezu da je Seselj zlocinac, i otkud ti znas da je on taj. Mozda znas nesto vise od samog haskog tuzioca. Ovo je sramota i obicno novinarsko smece. Briga me za Seselja, istina je da je lajao svasta za vrijeme rata, ali to njegovo lajanje sud nije mogao povezati sa zlocinima, i tu je prici kraj. A koliko ih je samo lajalo u to vrijeme i dlaka im sa glave nije spala

VL
PA
pankogulo
09:28 11.11.2014.

Glumac se sprdao s Tribusonom. Ha, ha. Glumac je napisao jednu noveletu i u njenome naslovu, shodno sebi, umotao podlu prijevaru. Ta ga je novelica proslavila.

VL
« 1 2 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.