Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kolumna
Povratak na članak

Ivana Petrović i sa škotskog referenduma vlada vanjskopolitičkom scenom

Ivana Petrović unijela je ozbiljni mir u još ozbiljniju situaciju

Komentari 4

OS
osica
14:11 19.09.2014.

Ivana - zakon novinarske profesije. Svaka joj čast. Kratka, jasna argumenirana, ne zamuckuje - ma pravi užitak za oko i uho.

VL
DU
Deleted user
14:56 19.09.2014.

Bizarno je samo slavlje drugova iz HR radija i "sjajna" vjest- Škotska ostaje u Uniji !

VL
Avatar Jorge
Jorge
17:54 19.09.2014.

I Farkaš se uključio u poveću povorku novinara s krivim naglaskim. Od njega smo u javljanju čuli pojam "Britaanija". Stravično da nacionalna TV kuća robuje naglascima Zagreba i okolice. Još nekako se može pravdati kad se novinari jave s onoge s onog čuvenog balkona u Rijeci i imaju naglasak sredine (premda ne bi trebali), ali da se odjednom dogodi "opšta" poplava loših akcenata - to je nepojmljivo i neprihvatljivo.

VL
Avatar marijaija
marijaija
05:41 23.09.2014.

Ivana je carica novinarstva

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.