Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 75
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Ivan Zvonimir Čičak ponovno postao predsjednik HHO-a

čičak
Arhiva VL
21.11.2009.
u 17:56

Na godišnjem izbornom skupu članova HHO-a, za predsjednika je izabran Ivan Zvonimir Čičak a za potpredsjednika Vlatko Silobrčić.

U Zagrebu je održan godišnji izborni plenarni skup svih članova HHO-a. Novi je predsjednik Ivan Zvonimir Čičak, a potpredsjednik Vlatko Silobrčić.

Novi članovi HHO-a su primabalerina Almira Osmanović te Ivica Vrkić, poznat kao bivši ravnatelj HRT-a i bivši saborski zastupnik. U Odbor je na vlastiti zahtjev vraćen Dražen Lalić, profesor na FPZ-u.

Razmatrani su i prijedlozi za godišnje nagrade HHO-a koje se dodjeljuju u povodu Dana ljudskih prava.

Komentara 18

BT
bili-tartuf
18:54 21.11.2009.

..a, triba potrositi one Sórosóve-$olde 4.5 000.000€-godisnje,... i kaze Cícák ..steta da se to \"baci\"..., a drukere cé uvik najti, pa magari po Horoskopu....rekla-kazala..

OB
-obrisani-
19:45 21.11.2009.

koliko je hrvatu tkz.republici srpskoj,pljuc,poubijano i protjerano a za to nitko niti ne odgovara.Ma nikoga se ništa i ne pita.Kao da ti ljudi nikada nisu niti postojali.

RA
rackizel
07:23 23.11.2009.

Kad se pišu vicevi - znadete li da je bivša milicija dobila nobelovu nagradu iz poljoprivrede? Tukli čikča dok nije postao šljiva.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije