Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 193
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vrdoljak u Osijeku

"Štromar i Divjak odlično rade, nitko nema pravo, pa ni ja, to mijenjati"

Ivan Vrdoljak
Foto: Petar Glebov/PIXSELL
08.12.2017.
u 15:33

Hoće li na iduće izbore ići sami ili u koaliciji, Vrdoljak nije precizirao jer je, kaže, prerano o tome govoriti

Naši ministri Predrag Štromar i Blaženka Divjak odličan posao rade i pokazali su to svojim rezultatima, i ne vidim razloga da bi bilo tko, pa i ja osobno, imao pravo, zbog svoje osobne ambicije, to mijenjati – odgovorio je Ivan Vrdoljak, kandidat za predsjednika HNS-a, danas u Osijeku na upit ulazi li u Vladu RH.

Hoće li na iduće izbore ići sami ili u koaliciji, Vrdoljak nije precizirao jer je, kaže, prerano o tome govoriti.

– Moja je želja da HNS, kao predstavnik građansko-liberalnog centra, bude prepoznat kao alternativa onima koji i dalje sjede u rovovim ideloških podjela – kazao je on.

Pristupnicu u HNS ispunili su, obznanjeno je, donedavni nezavisni vijećnici Općine Čepin Dražen Arnold i Tanja Paun. Početak je to prepoznavanja HNS-a, stava je Vrdoljak, kao lidera novih politika, "koje moraju zamijeniti stare politike, predstave, reality showove i ekscentrične situacije".

Komentara 10

DO
dotoresa
16:06 08.12.2017.

Kad TI kažeš da njih dvoje "ODLIČNO RADI",nama HRVATIMA SE DIGNE KOSA NA GLAVI! jer oni mogu sjajno raditi SAMO I ISKLJUČIVO na rasturanju hrvatske države. Tvoj i njihov program je Soroševska Agenda 21. HNS je plačenička kamarila Rotšildske GLOBAL MAFIJE.

Avatar dobry
dobry
17:58 08.12.2017.

Ova lopina i prevarant je zjb i Bandića! Megalopovčina sam sebi dostatan! Upamti Mrdi-vrdi, odgovarat ćeš za megazločin prema vlastitom narodu i biračima, jer si dao potporu maf.i.ji.

PA
patrizia
16:33 08.12.2017.

Molim vas izađite sami na izbore da nestanete sa političke scene!!!!!!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije