Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
na danu poduzetnika

Ivan Vrdoljak: Dosegnuli smo dno, slijedi oporavak

ivan vrdoljak,novi marof,portal (1)
Foto: Marko Jurinec/PIXSELL
1/4
01.03.2013.
u 15:33

Godina 2013. je “klackalica” koja će konačno reći da smo krenuli na put gospodarskog opravka – rekao je ministar gospodarstva Ivan Vrdoljak

– Optimizam i energija koju vidim među poduzetnicima u Varaždinskoj županiji daju mi za pravo da kažem kako hrvatskom gospodarstvu dolaze bolji dani. Točno je da smo početkom godine dosegnuli dno, ali u nastavku godine očekujem da ćemo krenuti gore. Naznaka takvog trenda bilo je i u zadnjem kvartalu prošle godine, ali nedovoljno. Godina 2013. je “klackalica” koja će konačno reći da smo krenuli na put gospodarskog opravka – rekao je ministar gospodarstva Ivan Vrdoljak na Danu poduzetnika održanom u Novom Marofu.

Neizbježna pitanja sastanka bila su i vrlo teško stanje u Varteksu i Coningu. Vrdoljak kaže da su u kontaktu s upravama i vlasnicima, isto kao što to rade i s drugim tvrtkama koje su u problemima. Vlada pokušava pomoći u traženju rješenja za takve tvrtke. Cilj je spasiti proizvodnju i radna mjesta.

>>Vrdoljak u Brodosplitu: Alternativa prodaje DIV-u je likvidacija škvera!

Komentara 13

DA
darko9
15:43 01.03.2013.

krenuli ste vi na put bez povratka zauvjek

ČI
čijismo
15:45 01.03.2013.

ko to MI ? koji MI smo dosegnuli dno ,,ministre,, koliko je ova silom nametnuta recesija kostala tebe i tvoju obitelj ? koliko je kostala sve vas u vladi ? u cije ime ti govoris ministre ????

BU
bubimir
15:52 01.03.2013.

dosegli smo dno kada je ova nekompetentna ekipa zasjela na vlast ali ovaj tip je ipak u pravu kada kaže da sada slijedi gore, tj. još lošije

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije