Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 14
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
u brodosplitu

Vrdoljak u Brodosplitu: Alternativa prodaje DIV-u je likvidacija škvera!

ivan vrdoljak,portal
Žarko Bašić/PIXSELL
25.02.2013.
u 20:16

Na pitanje zašto se Brodosplit prodaje čovjeku protiv kojega je podnesena optužnica za utaju tri milijuna kuna poreza, rekao da nema drugog, a dok se ne završi sudski postupak, on je nevin

Ministar Ivan Vrdoljak na sastanku sa sindikatima u Brodosplitu rekao je da nije bilo alternative prodaji samoborskom DIV-u koji je bio jedini ponuđač, odnosno alternativa bi bila likvidacija škvera.

Na pitanje zašto se Brodosplit prodaje čovjeku protiv kojega je podnesena optužnica za utaju tri milijuna kuna poreza, rekao je da nema drugog, a dok se ne završi sudski postupak, on je nevin.

– Dogovorili smo se da mi predstavnici sindikata sutra dostave glavne elemente socijalnog sporazuma koji predlažu da se potpiše s kupcem, a ja ću sa samoborskim DIV-om razmotriti taj prijedlog prije potpisivanja kupoprodajnog ugovora u četvrtak 28. veljače – rekao je Vrdoljak. Ako se i ne potpiše socijalni sporazum, on će kao ministar tražiti jamstva od budućeg vlasnika Brodosplita za ono što sindikati traže u svojem prijedlogu socijalnog sporazuma. Sindikati su zadovoljni ugovorom, ali drže da je vlasnik DIV-a trebao biti na sastanku i socijalni sporazum mogao je odmah biti sklopljen.

>>Debeljak preuzima Brodosplit 28. veljače, Brodotrogir Končaru

Komentara 2

NE
Nepokolebljiv
22:21 25.02.2013.

Ako netko moze varati drzavu jednom ne placajuci porez kako se onda od takove osobe moze ocekivai da ce se pridrzavati nekakvog dogovora? Slobodanu Milosevicu nikada nisu dokazani zlocini za koje je bio optuzeni sjedio u Den Hag-u, jer jee zgodno umro, ali to ga ne cini postenim. Znaci izgovor kojim se Vrdoljak sluzi je dim za jos jednu pljacku naroda.

Avatar comparator
comparator
20:37 25.02.2013.

Alternativa krađi koja je opstala do danas na račun poreznih obveznika je smjena ove vlasti koja i inaće desetljećima podržava praksu pranja novca kroz škver.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije