Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ivan Vilibor Sinčić:

Jesmo li rođeni da živimo slobodni ili da nas kriminalci uništavaju?

Ivan Vilibor Sinčić
Foto: Frane Šarić
26.10.2015.
u 16:28

– Vrijeme je da kažemo 'ne' HDZ-SDP sustavu i da odbacimo prijevare Milanovića i Karamarka – rekao je Ivan Vilibor Sinčić

Koalicija Živi zid – Akcija mladih u Zadru je pred devastiranim Centrom Mocire za djecu s posebnim potrebama predstavila koaliciju za 9. izbornu jedinicu. 

Prvi i posljednji na listi Ante Rubeša i Marko Pupić Bakrač iz Akcije mladih predstavili su program te istakli kako promjene u Hrvatskoj može napraviti samo stručna Vlada i da oni nikad neće razgovarati sa SDP-om i HDZ-om, a što najavljuje Most. 

– Poruka koju želim poslati iz Zadra je da se ne boje i da je došlo vrijeme da pokažemo hrabrost. Ako to ne učinimo, umrijet ćemo u tišini. Jesmo li rođeni da živimo slobodni ili da nas kriminalci uništavaju?Vrijeme je da kažemo "ne" HDZ-SDP sustavu i da odbacimo prijevare Milanovića i Karamarka – rekao je Ivan Vilibor Sinčić.

>>Sinčić posjetio vukovarski DORH zbog zapošljavanja u gradskoj upravi

>>Ivan Sinčić: Zastupnici trebaju raditi za prosječnu hrvatsku plaću

Komentara 40

LU
ludvig989
16:44 26.10.2015.

Marko Pupic Bakrac mu je na listi. Taj neradnik i lik koji samo zna prozivati druge,a on nema pojma o zivotu. Sincicu, ti si sam sebe osudio na propast!

DJ
djurex
17:45 26.10.2015.

Zivi zid jedini spominje pljacku drzave hrvatske od strane medjunarodnih bankarskih institucija..za sdp i hdz to uopce nije problem..oni se nadaju da ce za svoga mandata rasprodati sto vise da nam vise pokradu.. svi problemi u drzavi polaze od hrvatske narodne banke..sdp i hdz to ili neznaju ili sute lopovi..

KI
killthesnake
06:52 27.10.2015.

Sva sreca da Ova dva tri retardirana komentatora koja se vrte po vecernjem i pljuju po svemu i svacemu što nije HDZsDp nemaju nikakvoga utjecaja na zborne rezultate .zna više o politici i izlazku iz krize onaj zadnji sakupljac bocaa , varioc ili brusač u brodogradilištu nego svi ovi njihovi navodno strucnjaci koji rade za maticne države i koji gledaju samo svoje interese , zar netko misli da bi njemac došao u Hrvatsku kako bi pomogao državi da se pokrene , pa svakome je u interesu da ovaj drugi bude zaostao , netko mora biti siromašan da bi ovajdrugi bio bogat . Zato vi i dalje ostnite u zabludi da je ovo rat između HDZa i SDPa , vaših nekoliko glasova ne znace ništa ! Svi u zid ŽIVI ZID .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije