Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 163
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TVIN VIROVITICA
Povratak na članak

Ivan Slamić napušta upravu i bit će u Nadzornom odboru Tvina

Tvrtka nije zadužena, redovito plaća sve svoje obveze, a prosječna isplaćena neto plaća po zaposleniku za ožujak iznosila je 3580 kuna

Komentari 2

MI
mikesh
10:29 05.06.2012.

E moj Šantoši, zašto nisi napisao da je dio radnika dobio plaću ispod minimalca, mogao si napisati o teroru i vređanjima zaposlenih od strane istog Slamnića, ne bi bilo loše da si napisao i o samovolji istog i o plaćanju izgubljenih sudskih sporova, imao si puno toga za napisati o ovom čovjeku osim ovog hvalospjeva

VL
DU
Deleted user
23:49 05.06.2012.

"Više od 20 godina bez gubitaka i bez zaduženosti" Pa kako će biti zadužen kada iskorištava ljude maksimalno. - Prekovremene ne plaća - Ako netko ošteti TVIN-ovo auto, recimo na parkiralištu, popravak plaća bijedni zaposlenik, zadužen za auto - Bio sam u jednoj TVIN-ovoj prodavaonici u sred ljeta. Samo što se ne topi boja sa zidova od vrućine. Svaka dva minuta, osoblje trči na ulaz uhvatiti malo zraka. Pitam zaposlenika, gdje je klima? Kakva klima, po Slamiću, to je nepotreban luksuz. - Pitam čovjeka, mogu li poslati mail sa njihovog računala. Može, nema problema, samo je veza spora jer imamo Dial-up. Slamić ne da brzi internet. Skupo. I vi sada reklamirate takvog čovjeka.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.