Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 123
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POVJERENSTVO ZA ODLUČIVANJE O SUKOBU INTERESA
Povratak na članak

Ivan Sinčić kažnjen s 3000 kuna zbog nesklada u izvješću

Povjerenstvo je pokrenulo postupak i protiv Vlahe Orepića zato što je razriješio i imenovao članove Upravnog vijeća i Nadzornog odobra trgovačkog društva AKD bez prijedloga Vlade

Komentari 6

ĐU
Đueo
16:15 14.03.2019.

Ako kupiš kuću na kredit( hipotekarni) kuća nije tvoja,već bankina. Banka se upisuje u vlasničke knjige . Imovina nije tvoja jer nemožwš s njom raspolagati.( Tek kad banka skine teret ) i neznam što tu nije jasno povjerenstvu za sukob interesa?

VL
Avatar siva_sova
siva_sova
18:04 14.03.2019.

taman da si najveći svetac u hrvatskoj ti mediji svašta izmisle i razderu te, a ovce kao ovce birači to odmah popuše...

VL
SA
sambo
14:06 14.03.2019.

Jesu to oni iz morale vertikale društva? Oni koji čuče ljudima ispred kuća, a kad se ugase kamere odlaze? Niti jedan od njih se nije ponudio otplatiti ljudima kredit ali bitno da su u prvim redovima kad su kamere tu...stranka bez afera yeah right...malo su u stranci pa nisu, pa se raspadnu kad uđu u sabor, pa osnivaju novu stranku, pa muljaju sa biciklima na račun stranke, pa naprave akciju "Uništimo male prodavače jagoda" kad su liku na štandu pored dijelili jagode a on živi od prodaje jagoda, a da ne kažem za njihove medicinske lumene o vitaminu C ili necjepljenju...sve njihove teorije urote, teorije o drevnim vanzemaljcima, teorije o chemtrailu, ravnozemljašima, ne cjepljenju i ostale gluposti, su stvarno gluposti koje zabavljaju studoše...svako malo su i oni kao i drugi po nekakvim povjerenstvima ili istragama ali kad su oni u pitanju onda je to "svjetska urota baš protiv jadnih malih živocigličara"...

VL
Avatar Untouchable
Untouchable
13:30 14.03.2019.

ma podmetanje HDZa

VL
RP
rpzagreb
13:35 14.03.2019.

Imalo bi smisla da mu je i plaća 3000 kn. Ali koliko, kako i što rade u saboru plaće bi trebale biti cca 15-20 kuna mjesečno. Ovako je sve skupa jedan besmisleni i iritantni cirkus.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.