Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 130
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ivan Pernar:

'Palfi ima tu 'seljačku crtu' koju ja nemam, a koja bi bila eksploziv u duetu sa mnom'

Ivan Pernar
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/3
20.09.2016.
u 19:22

Zna udariti na neprijatelja na način na koji se ja ne usudim, udara direktno i na najprizemnijoj razini, tvrdi Pernar

Ivan Pernar iz Živog zida na Facebooku je, u trenutku velikih unutarstranačkih svađa, dao podršku kolegici Vladimiri Palfi, za koju je između ostalog rekao da ima "seljačku crtu".

- Vladimira Palfi je moja kolegica i najodaniji suradnik koji mi nikada nije okrenuo leđa i u kojeg sam se uvijek mogao pouzdati, sjećam se trenutaka kada bi bila oštra prema meni, budući da sam imao prijateljski odnos prema njoj to me jako pogađalo i svaki put kada bi ju pitao što hoće od mene, rekla bi - "odrasti" - napisao je Pernar, dodajući da su u zabludi oni koji Palfi opisuju samo kao ženu Ivana Vilibora Sinčića.

- Mjesto joj je u Saboru bez obzira na odnos sa Sinčićem i njena odluka da se povuće pod pritiskom okoline je štetna za otpor jer ona predstavlja oštricu otpora, a ne "nježniju polovicu". Falit će mi jer zna udariti na neprijatelja na način na koji se ja ne usudim, udara direktno i na najprizemnijoj razini za razliku od mene koji znam priču "zamaskirati" i pokušavam ne udarati osobno. Često govorim slikovito kako bi ljude indirektno naveo na zaključak, a ona saspe sve u lice. Ima tu "seljačku crtu" koju ja nemam, a koja bi bila eksploziv u duetu sa mnom - zaključio je Pernar.

>> Pernar policiji odbrusio: Tko ste vi da prijetite saborskom zastupniku prisilnim dovođenjem

>> DIP: Zatražit će se očitovanje od Sinčića, Runtića i Lovrinovića

Komentara 13

SD
sdpesticid
20:14 20.09.2016.

ova stranka izgleda kao puna kuća luđaka. ni glave ni repa, samo trakavice.

NE
Neonacionalist
20:41 20.09.2016.

Živi zid je dokaz da se politikom ne bi smjele baviti osobe mlađe od 40 ili barem 35 godina starosti s najmanje deset godina radnog iskustva.

PP
pp
19:34 20.09.2016.

Neko progresivno dijeljenje žena u Jedinoj opciji? :)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije