Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 87
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nakon duge bolesti

Ivan Milas u 72. godini preminuo u rodnim Zmijavcima

ivan milas
Foto: Boris Šćitar/PIXSELL
1/3
29.07.2011.
u 20:23

Posljednji ispraćaj Ivana Milasa bit će u nedjelju, 31. ovog mjeseca u 17 sati u Zmijavcima.

Nakon duge i teške bolesti u 72. godini u svom je domu  u Zmijavcima kod Imotskog umro Ivan  Milas, bivši saborski zastupnik HDZ-a. Od početka 90-ih bio je jedan od najbližih suradnika predsjednika Franje Tuđmana. Obnašao je više dužnosti u izvršnoj vlasti,  a 1992. bio je imenovan i potpredsjednikom Vlade. Od 1993. obnašao je dužnost predsjednika klubova zastupnka HDZ-a u oba doma Hrvatskog sabora, a 1995. imenovan je čuvarom državnog pečata. U mirovinu je otišao 2003. i od tada nije bio politički aktivan.

Prema riječima načelnika Općine Zmijavci Miroslava Karoglana, gospodin Ivan Milas teško se razbolio prije više od dvije godine. Operiran je zbog srčanih tegoba,  tri mjeseca bio je u komi. Poslije toga bio je slabo pokretan. Posljednji ispraćaj Ivana Milasa bit će u nedjelju u 17 sati Zmijavcima.

 

 

Ključne riječi

Komentara 62

FL
flick
12:02 30.07.2011.

Neka mu je laka hrvatska zemlja. Počivao u miru.

Avatar walterkomunistihrvatske
walterkomunistihrvatske
21:10 30.07.2011.

. ..Doista smatramo da NIJE U REDU UHIĆENJE Seke Aleksić&Co.na Makarskoj rivijeri-ZAŠTO?OSOBNO ZNAM HRPU NAŠIH POZNATIH NDH ROKERA&Co. ŠTO SVIRAYU ŽURKE U SRBIJI i NITKO IM NIJE TRAŽIO NIKAKOVU DOZVOLU TJ.NDH ROKERI&Co. DOĐU U SRBIJU ODSVIRAJU KONCERT-UZMU LOVU i PIZDAC UU NDH. ..YUGO 45. ..

LE
leo45
23:21 31.07.2011.

Walterkomunistihrvatske , kod nas se ne kaže ŽURKE tako da si sam sebi rekao odakle si , radna dozvola treba u Hrvatskoj ! Ako u srbiji ne postoji taj zakon to je vas problem

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije