Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 148
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ivan Klarin:

'Komadina nije radio protiv stranke, ali nije radio ni za nju. Zato podržavam Milanovića'

Ivan Klarin
Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL
20.01.2016.
u 14:12

Komadina je nečinjenjem priželjkivao što lošiji rezultat SDP-u da bi njegove šanse na unutarstranačkim izborima bile više, kaže Klarin

Komadina nije radio protiv na posljednjim parlamentarnim izborima ali nije radio ni za, nečinjenjem je priželjkivao što lošiji rezultat SDP-u da bi njegove šanse na unutarstranačkim izborima bile više. Nije želio prihvatiti da bude nositelj liste, nije želio biti na listi, gotovo da se nije pojavljivao na tjednim Predsjedništvima SDP-a i izbornog centra na kojima se šest mjeseci  prije izbora gotovo svakodnevno brusila izborna strategija – izjavio je Ivan Klarin, saborski zastupnik i predsjednik Županijske organizacije SDP-a Šibensko-kninske županije koji javno podržava Zorana Milanovića za predsjednika SDP-a. 

Kaže kako Komadinino ponašanje na parlamentarnim izborima nije bilo nimalo korektno te zbog toga ne zaslužuje biti na čelu SDP-a

Milanovića podržava, kaže, jer je Vlada na čelu s njima uspjela ostvariti gospodarski rast i stabilizirati javne financije. 

Demokratizirao je stranku i to na način da se predsjednik stranke kao i svi dužnosnici na nižim razinama biraju po modelu jedan član – jedan glas za razliku od delegatskog biranja koje je puno više sklonije manipulacijama. Isto tako želim naglasiti da su rezultati SDP-a danas kao političke stranke uvijek preko 30% što prije njegovog dolaska na čelo SDP-a bila rijetkost – kaže Klarin. 

– S druge strane imamo kolegu Komadinu koji ove dane govori o tome da neće provoditi  negativnu kampanju dok istodobno njegovi glasnogovornici rade u njegovo ime kao što su Baldasar, Flego i ostali – zaključuje.

>> Komadina: Unutarstranački izbori ocijenit će moje političko iskustvo

Komentara 13

ST
StjepanDržislav
14:22 20.01.2016.

Zoki je radio za sebe, svoga brata krešu također, i ekipicu. Koristio državne resurse ( avion ) za privatne potrebe ( putovanja u Rijeku ). Da ne spominjem Hajdaš Dončićeva izvlačenja novaca iz HŽ-a preko povlaštenih firmi.

DU
Deleted user
14:35 20.01.2016.

Svi koji podražavete Milanovića ne zaborvite da će se i vama dogoditi što se je dogodilo Hrvatskoj,ostati će te opustošeni i podjeljeni,ako to želite i ja vas podržajem!

DU
Deleted user
14:38 20.01.2016.

Milanović kaže u HDZ su ustaše,onda sutra kaže u HDZ su udabši i komunisti,zašto se on onda bori? Možda za bracu Krešu i taticu??

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije