Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
"Kukuriku" koalicija

Ivan Jakovčić: Prijevremeni izbori vjerojatno u jesen

ivan jakovcic
Marko Prpić/VLM/PIXELL
01.03.2010.
u 22:12

U Labinu 14. ožujka održat će se treći sastanak IDS-a, SDP-a i HNS-a. Ključna tema bit će regionalizacija te decentralizacija i novčane i unutarnje politike.

Treći službeni sastanak "Kukuriku" koalicije IDS-SDP-HNS održat će se 14. ožujka u Labinu, izvijestio je predsjednik IDS-a Ivan Jakovčić.

- Ključna tema sastanka bit će regionalizacija te decentralizacija i novčane i unutarnje politike. Vjerujem da ćemo donijeti dokument o prvim mjerama buduće vlade koji će sadržavati i decentralizaciju - rekao je Jakovčić.

Predsjednik najjače regionalne stranke smatra i kako će se buduću vladu birati na prijevremenim izborima.

- Na osnovu nekih informacija o čijem porijeklu ne mogu govoriti te na osnovu svoga političkog iskustva zaključujem da će prijevremenih izbora biti, najvjerojatnije u kasnu jesen. Logično je da Jadranka Kosor nametne tempo političke utakmice - rekao je Jakovčić ocijenivši rezultat predsjedničkih izbora lakmus-papirom za parlamentarnu pobjedu lijevoga centra.

Komentara 45

BI
bigboii
15:09 02.03.2010.

Ako je mislio na izbor budalu godine, onda će on sigurno visoko kotirati!

OB
-obrisani-
00:06 02.03.2010.

partizanska posla

PA
pavelUSA
19:16 02.03.2010.

Nazalost, u HR u 19 godina nikada nije bilo nijedne efikasne i jake koalicije ili oporbe... Ljudi probaju nekaj tu i tam ali se nakraju sposvadjaju zbog onoga tko ce od njih imati vise vlasti... i na kraju sve padne u zaborav. Svi bi htjeli dio kolaca a kolac je sve manji.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije