Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 13
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
crowdfunding kampanja

Ivan iz Zagreba čeka svog superheroja

Foto: Hrvatska udruga za školovanje pasa vodiča i mobilitet
23.10.2018.
u 18:41

U kampanji "Pas je spas" prikupljaju se sredstva za nabavu i školovanje 27. psa pomagača, koji će biti oslonac mladiću teško stradalom u prometnoj nesreći

Godinu dana potrebno je da štene postane pas pomagač i nečiji superheroj, a njegova obuka za zadatke koji ga čekaju košta više od 50.000 kuna.

Hrvatska udruga za školovanje pasa vodiča i mobilitet pokrenula je crowdfunding kampanju “Pas je spas” u kojoj se prikupljaju sredstva za nabavu i školovanje 27. psa superheroja. Samo nekoliko dana od početka kampanje kupljeno je štene koje će, kad završi njegovo školovanje, živjeti uz Ivana, mladića koji je teško stradao u prometnoj nesreći. Nakon svega teško se kreće te ima i epilepsiju. Pas će mu biti oslonac pri kretanju, pomagat će mu donoseći mu potrebne predmete, a bit će uz njega i prije i poslije epileptičkog napada. Sve to Ivanu će dati potrebnu sigurnost i na taj način pomoći mu da i dalje radi, brine se o svojoj obitelji i normalno živi.

Kako se možete uključiti u akciju i pomoći Ivanu, potražite na stranicama udruge.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije