Naslovnica Vijesti Kućni ljubimci

Ivan iz Zagreba čeka svog superheroja

U kampanji "Pas je spas" prikupljaju se sredstva za nabavu i školovanje 27. psa pomagača, koji će biti oslonac mladiću teško stradalom u prometnoj nesreći
23. listopada 2018. u 18:41 0 komentara 467 prikaza
Foto: Hrvatska udruga za školovanje pasa vodiča i mobilitet

Godinu dana potrebno je da štene postane pas pomagač i nečiji superheroj, a njegova obuka za zadatke koji ga čekaju košta više od 50.000 kuna.

Hrvatska udruga za školovanje pasa vodiča i mobilitet pokrenula je crowdfunding kampanju “Pas je spas” u kojoj se prikupljaju sredstva za nabavu i školovanje 27. psa superheroja. Samo nekoliko dana od početka kampanje kupljeno je štene koje će, kad završi njegovo školovanje, živjeti uz Ivana, mladića koji je teško stradao u prometnoj nesreći. Nakon svega teško se kreće te ima i epilepsiju. Pas će mu biti oslonac pri kretanju, pomagat će mu donoseći mu potrebne predmete, a bit će uz njega i prije i poslije epileptičkog napada. Sve to Ivanu će dati potrebnu sigurnost i na taj način pomoći mu da i dalje radi, brine se o svojoj obitelji i normalno živi.

Kako se možete uključiti u akciju i pomoći Ivanu, potražite na stranicama udruge.

Pas maženje ljubimaca Vlasnici bi trebali znati protumačiti što im ljubimac želi poručiti
Deceuninck grupa
PROIZVODNJA I EKOLOGIJA
Mogu li uspješno poslovanje na globalnom tržištu i zaštita okoliša ići ruku pod ruku? Jer kako stvari stoje, uskoro će morati
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.