Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
lokalni izbori

Ivan Herak najavio kandidaturu za gradonačelnika Poreča

ivan herak
Duško Marušić/PIXSELL
25.01.2013.
u 09:47

Herak je rekao kako smatra da u 53. godini ima dovoljno iskustva i znanja da preuzme ovu funkciju

Ivan Herak jučer je, prilikom primanja u Udrugu građana Parenzana, najavio moguću kandidaturu za gradonačelnika Poreča, prenosi Glas Istre. Ovaj rođeni Porečanin je rekao kako smatra da u 53. godini ima dovoljno iskustva i znanja da preuzme ovu funkciju, dodajući da se nada da će u dogledno vrijeme izaći pred javnost s kandidaturom za gradonačelnika.

Herak je bivši IDS-ovac koji je krajem devedesetih u vladi Zlatka Mateše obnašao funkciju ministra turizma, a potom je završio iza rešetaka te je u pritvoru tijekom 2000. i 2001. godine proveo 16 mjeseci. Herak je 2005. nepravomoćno osuđen na četiri i pol godine zatvora jer je malverzacijama oko izgradnje golf-terena zaradio više od 550.000 kuna, no poslije je oslobođen. Nakon što se početkom siječnju našao na sastanku s Damirom Kajinom, još jednim otpadnikom iz IDS-a, pojavile su se glasine da će se pojaviti na njegovoj listi na predstojećim lokalnim izborima.

>> Ivan Herak: Od države tražim pet milijuna kuna odštete

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar mlijeko
mlijeko
10:35 25.01.2013.

Nakon svega što je prošao, najmanje mu treba politika....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije