Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U Zadru

Ivan D. Milošević: Nakon 20. svibnja u HDZ-u neće biti podjela

ivan domagoj milošević (1)
Foto: Filip Brala/PIXSELL
1/3
17.05.2012.
u 21:17

Uvjeren je u pobjedu i nimalo se, kaže, ne osjeća autsajderom kao što sugeriraju neki mediji, naprotiv, razgovori s izaslanicima na terenu potvrđuju suprotno

-Želim da HDZ-u vratimo čast i ponos, političku vjerodostojnost i pobjednički duh te da sutra izvedemo državu iz krize - rekao je Domagoj Milošević na predstavljanju svoga predizbornog programa za predsjednika HDZ-a u Zadru, gdje ga je dočekao vrlo mali broj stranačkih kolega i izaslanika na Općem saboru.

Uvjeren je u pobjedu i nimalo se, kaže, ne osjeća autsajderom kao što sugeriraju neki mediji, naprotiv, razgovori s izaslanicima na terenu potvrđuju suprotno, a i dosadašnje ankete pokazuju da će samo 4 posto izaslanika glasovati po nalogu županijskih predsjednika.

Iako je kampanja po njegovu mišljenju mogla biti drukčija i bolje organizirana, on jamči svima da nakon 20. svibnja u HDZ-u neće biti ni svađa ni podjela.

Ključne riječi

Komentara 26

MA
matej85
08:30 18.05.2012.

milošewvić pametno priča, ima najbolji program, ostali pa ja neznam, koma su

MA
maksi
08:23 18.05.2012.

ali kad gledas i slusas ove kandidate, jos je Milosevic ok, mozda je nov u politici, ali pametno prica, i mogao bi biti dobar izbor za stranku, nije kao ovaj Milinovic koji ne zna 2 normalne recen ice srociti, ili Karamarko koji je jos gori..

OB
-obrisani-
22:32 17.05.2012.

Ovaj Milosevic je tu samo da razvuce HDZ poslanike da bih netko tijesno pobijedio !! Inace svi oni koji bih glasali za njega glasalki bih i za Kujundzica, pa onda zakljucite kome Milosevic pomaze !! Ista sema kao i kodd predsjednickih izbora kada je Josipovic pobijedio !!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije