Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PANDEMIJA
Povratak na članak

Italija produljuje karantenu do poslije Uskrsa: 'Ne smijemo lako pasti u optimizam'

Stručnjaci kažu kako je to ispravni put i drastične mjere pokazuju rezultate. Bilo bi i pogrešno odmah poslije ukidanja strogih restrikcija otvoriti potpuno sve aktivnosti.

Komentari 10

SN
snovakor
15:37 01.04.2020.

Italijani su bili na početku neozbiljni, onda su barem 30 dana krili istinu, glavna ženska stožera je izmišljala podatke i nije htjela priznati Corono ... i sada imaju rezultate kakve imaju ... ali matematika govori nešto drugo ... Italijani imaju 60 mio stanovnika .. trenutačno skoro 106.000 zaraženih (za koje znaju) ... ako pomnožimi i sa 10x više koji su možda doma bolesni i ne zna se za njih ... dolazimo do broja 1,5 mio ljudi ... i sada bi oni počeli micati karantenu i ostale zabrane ?? ... naše Ministarstvo Turizma mora pod HITNO kontaktirati Taljansko ministarstvo i nagovjestiti, da ove godine Talijani ne mogu na naš Jadran NI POD RAZNO !! .... samo tako može osigurati naše područje sigurnim ... jer inaće ti isti Italijani, donjet će Coronu natrag u Hrvatsku i totalno uništiti i onako uništenu sezonu !

VL
FO
FONZA
16:07 01.04.2020.

Podcast Velebit...admiral Davor Domazet Loso....poslusajte istinu o uroti zvana - Korona virus...!!

VL
DU
Deleted user
15:39 01.04.2020.

Optimistični rezultati?Kakvi su tek neoptimistični!?

VL
5S
505.scrtom
15:49 01.04.2020.

mi to ne možemo zbog talijana koje očekujemo ove godine

VL
Avatar mrkyyy
mrkyyy
16:04 01.04.2020.

eto izgleda da Plenki želi uništiti i Italiju

VL
UG
ugroženi
16:07 01.04.2020.

U svakoj djelatnosti važna je fleksibilnost. Mi kao rasna turistička zemlja, u uvjetima smanjenog priliva gostiju, moramo se prebaciti na zdravstveni turizam. Mogli bi za velike novce pružati smještaj gostima oboljelima od korona virusa, posebno iz susjedne Italije. Naročito bi za to bile pogodne otočke destinacije gdje ih se može uspješnije izolirati a Talijani i inače rado biraju otoke kao turističke destinacije. To je jedini način da hrvatska nacija preživi. Niti jedan posao nije sraman, naučimo se to.

VL
WI
wimamaniania
15:29 01.04.2020.

Italija je bankrotirala i bez ove krize, a kamoli sa krizom. Oni su na zalost zrtve Vatikana, i njihove politike islamizacije zemlje narodu. Oni se zele vratiti na Vlast, oteti suverene drzave i nacionalno bogatstvo narodima, i podijeliti sebi ii Oligarhiji, a narode porobiti da robuju za njih kao u Srednjeme vijeku. To je ta politika sto oni vode u Europi, zato treba podici granice sa Italijom da se to zlo ne siri po Europi i svijetu. Nije svijet ratovao u dva svjetska rata za slobodu i svoje suverene i uredne pravne drzave, sa svim ljudskim i radnickim pravima svojih gradjana, da bi sada u miru izgubili ono sto su u krvavim ratovima dtekli. Ta zlocinacka tvorevina od EU-rospke unije im je bankrotirala, i zato sada treba potjerati kuci ove iz Brisela, i svatko podici svoje granice, a ostaviti samo trgovinske sporazume medju drzavama, bilateralne ugovore o trgovini, a sve ostalo pogasiti. I to pod hitno, inace nas nece biti na geografskoj sa ovim parazitima, osvajacima tudjih zemalja i naroda. Oni ce nastaviti po starom, muciti i tlaciti tudje drzave i narode, trpati sve u jednu klaonicu da se narodi kolju sa islamistima, iako im je ta zlocinacla politika propala sto puta kroz povijest. To su bolesni i dijebolicni umovi sa kojima treba podici zid, a ne samo granicu.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.