Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 145
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vidjelica Marija:

'Isus u Međugorju prvi put govorio umjesto Majke Marije'

Marija Pavlović-Lunetti
Zoran Grizelj/Večernji list, arhiva
27.12.2012.
u 09:28

Svi smo iznenađeni, dosad mali Isus za Božić nije davao poruke, ovo je novi trenutak za Međugorje, kaže vidjelica Marija

Prvi put nakon više od 31 godine od pojave međugorskog fenomena, o kojemu službena crkva još nije dala svoj konačan stav, na Božić 2012. Gospa je, prema tvrdnjama vidjelice Marije Pavlović-Lunetti, "došla s Isusom u naručju, nije ništa govorila i nije davala nikakvu poruku". Uzbuđena vidjelica Marija susret s Gospom na Božić opisala ovako:

– Gospa je došla s malim Isusom u naručju i nije dala poruku, ali je mali Isus progovorio i rekao: "Ja sam vaš mir, živite moje zapovijedi". Poslije su nas znakom križa Gospa i mali Isus zajedno nas blagoslovili.

Prvi put u povijesti međugorskih ukazanja, koja su počela prije više od 31 godine, dogodilo se da je umjesto Gospe "govorio" mali Isus.

– To nas je sve jako iznenadilo. Dosad se to nikad nije dogodilo. To je bilo izvanredno – rekla je vidjelica Marija u razgovoru za Večernji list te je dodala kako je riječ o jednom novom trenutku za Međugorje i međugorske poruke.

– Zabrinjavajuće nije. Isus je rekao: "Ja sam vaš mir, živite moje zapovijedi". Bog nam daje mir, daje nam šansu, mogućnost da se otvorimo. To je novi poziv, Bog na novi način djeluje – objašnjava vidjelica. Tvrdi da su jednom vidjeli malog Isusa koji im je tijekom ukazanja namignuo.

>>Isus je rođen u selu kraj Nazareta, a ne na Zapadnoj obali

>>Vidjelica iz Međugorja: Molila sam Gospu za obraćenje SAD-a

Komentara 197

DU
Deleted user
09:50 27.12.2012.

Znate kako kaže narod, ko se zadnji smije najslađe se smije. Vaše je vrijeme sada podsmjehivači, no vidjet ćemo ko će se na kraju balade smijati, a ko suze roniti.

Avatar Vrijeme
Vrijeme
09:51 27.12.2012.

Ni kune poreza, viletine kao hoteli, njemacki automobili, a lova se sakriva po nekretninama u Makarskoj, Splitu, Trogiru, Dubrovniku,....

Avatar kečevenda
kečevenda
09:40 27.12.2012.

bit će da ju muž....često mlati........"sad ćeš ti vidjeti svog boga",,,pljas...pljas,,,

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije