Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
u javnom prostoru

Proširila se lažna odluka Stožera, Kozlevac: Obavijestili smo policiju

Foto: Srecko Niketic/PIXSELL
1/3
13.10.2020.
u 17:52

Iz Istarske županije navode da će objaviti Odluku o postupanju na području Istarske županije u četvrtak, 15. listopada 2020. godine

Na području Istarske županije, u javnom se prostoru pojavila lažna informacija o odluci županijskog stožera. 

Pojavila se informacija da je Stožer civilne zaštite Istarske županije donio Odluku o ograničavanju društvenih okupljanja, no Stožer je to odmah demantirao i naveo kako zadnjih dana nisu donosili odluke te vrste. 

- Navedena Odluka koja nosi datum 13. listopada 2020. godine je bez vidljivog potpisa te je krivotvorena i lažna. O tome je izviještena Policijska uprava istarska, na daljnje postupanje, naveo je Dino Kozlevac, načelnik Stožera civilne zaštite Istarske županije, prenosi Glas Istre

VIDEO Krunoslav Capak najavio obavezno nošenje maski u zatvorenim prostorima

Iz Istarske županije navode da će temeljem Odluka Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske od dana 12. i 13. listopada 2020. godine, Stožer civilne zaštite Istarske županije u koordinaciji s gradskim i općinskim Stožerima, a prema prosudbi Zavoda za javno zdravstvo Istarske županije o potrebnim mjerama u Istarskoj županiji, i u cilju održavanja povoljnog stanja - objaviti Odluku o postupanju na području Istarske županije u četvrtak, 15. listopada 2020. godine.

Komentara 3

LI
liliZG
12:31 14.10.2020.

to netko htio izbjegnut plaćanje pira, pa proširio dezinformacije...

Avatar Europsko-Balkanska Ljubav
Europsko-Balkanska Ljubav
17:56 13.10.2020.

Na području Istarske županije, u javnom se prostoru pojavila važna informacija o odluci županijskog stožera da svi zajedno pobjegnu za Irsku.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije