Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
tjeralica
Povratak na članak

Istražni zahtjev protiv muškarca (39) zbog ratnih zločina u Antinu

Postoji sumnja da je 39-godišnji osumnjičenik od listopada do prosinca 1991. nakon oružane agresije i okupacije Antina kao pripadnik srpske paravojne postrojbe zajedno s tri nepoznata pripadnika srpske paravojske počinio ratne zločine

Komentari 4

MO
mozel
20:57 20.12.2010.

To su Arkanovi BELE KOKOSKE ! treba podici optuznicu za ratni zlocin protiv JNA ,kao komunisticki teroristi kao sto i jesu pa neka se pogleda njihova djela koja su napravili.

VL
OB
-obrisani-
19:48 20.12.2010.

hrvatska demokracija ne treba ganjati kokošare. hrvatska semokracija treba progoniti vrh titove komunističke jna. pametnome dosta.

VL
KR
krka
09:15 21.12.2010.

Nema mira i pravde dok se jugokomunistička hobotnica ne sasjeće pošto jesve viđeno zlo zakuhano u njihovoj režiji i kuhinji. Nema oprosta-apsolutno nikome i za ratne zločine nema zastare. Sjetimo se Izraelaca; i dan danas progone zločince iz vremena 1939-1945, sjetimo se Artukovića kojega je jugo sudstvo seciralo na bolesničkoj i samrtnoj postelji:dakle još žešće naprijed. Nema ni povrata imovine pobunjenicima koji su imali pušku u ruci protiv države od koje sada traže stanove, mirovine....Nema države na svijetu koja daje penzije teroristima koji u je rušili. Bajiću samo naprijed, ako treba otvori još 1000 radnih mjesta istražitelja, goni bandu i zatvaraj, kako ratne zločince, tako i tajkunske pljačkaše, narod te podupire i čeka rezultate!

VL
OB
-obrisani-
11:55 22.12.2010.

Da se radi o hrvatskom branitelju naveli bi sve generalije njega, obitelji mu i prijatelja !

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.