Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
istraživanje

Evo tko bi dobio najviše glasova da su danas predsjednički izbori

Zagreb: Predsjednica RH Grabar-Kitarović u pratnji supruga glasovala na izborima
Foto: Robert Anić/PIXSELL
1/5
03.02.2018.
u 19:07

Prema ekskluzivnom RTL-ovom istraživanju u drugi krug predsjedničkih izbora ušli bi Kolinda Grabar Kitarović i Zoran Milanović.

Da su danas izbori za predsjednika Republike najviše glasova dobila bi aktualna predsjednica koju podržava 43 i pol posto birača. To joj ne bi bilo dovoljno za pobjedu u prvom krugu pa bi morala u drugi krug s drugim po popularnosti među biračima - Zoranom Milanovićem. Za njega bi glasalo 22 posto birača. Treći je Vilbor Sinčić uz kojeg je 12 posto birača. Duplo manje podrške ima čelnik MOST-a Božo Petrov.


 Prema RTL-ovom istraživanju u drugi krug predsjedničkih izbora ušli bi Kolinda Grabar Kitarović i Zoran Milanović. Aktualna predsjednica najveću podršku ima među biračima HDZ-a. Za nju će više glasati žene, a najviše glasova dobit će u središnjoj i gorskoj Hrvatskoj. Njezin protukandidat u drugom krugu Zoran Milanović najveću podršku očekivano ima među SDP-ovim biračkim tijelom. Za njega će glasati više muškaraca, a najviše glasova može očekivati u sjeverno-jadranskoj regiji. 

Komentara 61

DU
Deleted user
19:41 03.02.2018.

Ha ha Milanović.... E kakva anketa na sramotu ove dalekovidnice u bankrotu

Avatar Amfilohije von kradilofije
Amfilohije von kradilofije
19:29 03.02.2018.

Ne oživljavajte mrtvaca molim vas .... pa članovi sdp-a sami izjavljuju kako svađalačka retorika nulanovića ne prolazi za predsjedničku kandidaturu

DU
Deleted user
19:35 03.02.2018.

Da su danas izbori ?! Izbori će biti kad bude vrijeme i na žalost medija o njima će odlučiti hrvatski birači.Znam mržnju "hrvatskih nedija"prema hrvatskoj Predsjednici ,ali neće biti dovoljno. Da ju hvalite Hrvati bi bili sumnjičavi prema njoj ,ovako joj samo pomažete iako joj pomoć nije potrebna.Hrvati sve više postaju politički zreli i prepoznaju tko štiti hrvatske interese. PAMETNI ZNAJU ČEMU SLUŽI POJAS .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije