Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pakistan
Povratak na članak

Istraga zbog uhićenja djevojčice optužene da je zapalila Kur’an

U Pakistanu traje žučljiva rasprava o zakonskim reformama kako bi se spriječilo da kazna za nepoštovanje Kur’ana bude doživotni zatvor.

Komentari 8

AD
AdriaticSea
21:24 20.08.2012.

Ne vjerujem da bi išla namjerno paliti i izazivati još gore tenzije između vjernika, treba li bi je osloboditi.

VL
JA
jako77
21:59 20.08.2012.

rea, to bi bilo dobro, ali kako ćeš se ograditi, kad su nam već zakoračili na ulice! - to je problem. i uskoro će i ovdje biti većina! - i kud ćeš onda!?

VL
RE
@rea
22:11 20.08.2012.

jako, zato sam ja pobjegla na fr. Guadeloupu. U Franc. je situacija postala nepodnošljiva, izuzetno visoke tenzije. Rezultat zadnjih nemira od prije tjedan dana: spaljena auta, uništeni i porazbijani dućani, zapaljena škola, etc. I tko će sve to platit? Opetet Francuz, iz poreza.

VL
SE
Sejo
06:18 21.08.2012.

Sandra Veljković/VLM Mozes me brisati koliko hoces ali ti lazas i pretjerujes ,ali tebe nije sramota

VL
JA
jako77
07:47 21.08.2012.

naravno SAD-e, svi lažu samo ti ne lažeš... a pred očima svijeta što radite, nego izigravate lažove do neba! a kad postanete većina - onda pokažete svoje pravo lice. osjetilo se to jako dobro u Lašvanskoj dolini '93. dobro jee da su u laži kratke noge, pa da vas se onda brzo rasumiti! nije te sram doći na ovaj foruzm i nazivati nekoga lažljivcem... odi na forum dnevnog avaza i ostalog žutila i lažljivog tiska iz Rajvosa... pa tamo pričaj o lažovima!

VL
JA
jako77
07:51 21.08.2012.

@rea, francuzi će tek vidjeti svoga boga! Isusa su šutnuli ko zadnje smeće iz svih svojih ureda i iz svega što je nekad obilježavalo njihov javni život - ali im se zato debelo smješka muhamedica; tražit će oni Pravoga, ali naš Spasitelj je pravi čovjek (pravi Bog) i nije nasilan. kad vidi da je ne-poželjan, On se makne! čovjek si sam bira blagoslov ili prokletstvo! - odabir životog puta leži u našim rukama! što se onda bunimo!

VL
SE
Sejo
11:28 21.08.2012.

jako77 je napisao/la: naravno SAD-e, svi lažu samo ti ne lažeš .................................................................. P a SAD se slazu sa nama,kao i Hag.A sto se tice Lasve.pa vidi zasto su osudjeni,Kordic(etnicko ciscenje) 27 godina.,Miroslav Bralo silovanje zena od toga neke i predd strojem vojnika,Ahmici ,Stupni Do,Maturice,Firga itd

VL
IC
ice12
18:53 21.08.2012.

Prvo paljenje kurana ucinio treci kalif, napravio svoju sluzbenu/danasnbju kopiju i z koje su nestali 'sotonski stihovi' koji govore o allahovim kcerimaa ...Ako religiju i njene knjige treba stiti zakonima, onda je sigurno da nije nesto u redu

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.