Naslovnica Vijesti Hrvatska

Istraga protiv dvojice policajaca zbog sumnje da su pretukli muškarca

Sumnja se da su muškarca gurnuli na tlo i zadali mu više udaraca rukama, nogama i pendrecima.
12. veljače 2019. u 16:53 3 komentara 646 prikaza
policija
Foto: Jurica Galoić/PIXSELL

Pokrenuta je istraga protiv dvojice policajaca u dobi od 29 i 35 godina osumnjičenih za nanošenje osobito teške tjelesne ozljede i sprječavanje dokazivanja.

Edin Gačić Ubijen višestruki ubojica Detalji potrage za Gačićem: Napravio privremeno sklonište od granja u kojem se skrivao

Okrivljenici su, kako se sumnja, kao policijski službenici 10. siječnja prošle godine u Piškorovcu u Međimurskoj županiji prilikom privođenja jednog mještanina izveli pred kuću, gurnuli ga na tlo i zadali mu više udaraca rukama, nogama i policijskim palicama po cijelom tijelu, a potom ga smjestili na stražnje sjedalo službenog automobila, gdje ga je 29-godišnjak tijekom vožnje više puta šakom udario u trbuh i glavu.

Funcuti Huliganizam Mladić pretučen u Šibeniku jer navija za "krivi" klub

Nakon toga su, kako navode u Općinskom državnom odvjetništu u Varaždinu, zaustavili vozilo i bacili muškarca na tlo i nastavili ga udarati nogama po tijelu nanijevši mu tešku ozljedu - razdor jetre i krvarenje u trbušnu šupljinu.

- Postoji osnovana sumnja i da je 35-godišnjak 11. siječnja 2018. u bolnici u Čakovcu rekao oštećeniku da neka ga ne tereti zbog toga što ga je tukao, a da će ga on zauzvrat nagraditi - kažu u Općinskom državnom odvjetništvu.

Pogledajte kako je policija pokušala izvući priznanje od kradljivca

Lesnina roštilj
PROLJETNE RADOSTI
Došlo je proljeće, a mi smo se uputili u potragu za novim roštiljem

A1 izdvaja za Vas