Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 179
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Njemačko skidanje četiriju hrvatskih županija s liste rizičnih zbog korone odrazit će se na turizam za Uskrs
Povratak na članak

Istra je jedina zelena regija na Mediteranu

Vijest da smo zeleni imat će pozitivne efekte, kaže direktor TZ-a Istre Denis Ivošević

Komentari 5

Avatar Mali Berica
Mali Berica
15:07 11.03.2021.

Moj prijatelj koji živi u Istri imao je 10 dana ogromnu temperaturu i jako je smršavio, dva puta se testirao i oba puta je test bio negativan, njegova doktorica ne može vjerovati jer je 100% sigurna da je imao Koronu. Tko zna koliko ima takvih slučajeva, prema tome prestanite pričati bajke o Istri u kojoj tobože žive odgovorni ljudi, dok su Slovenci, Nijemci i cijeli svijet neodgovorni. Svi mi jako dobro znamo da bi država davno bankrotirala bez 12 milijardi eura prometa od turizma, u tom grmu leži zec lažete zbog turizma, kao što lažete još puno toga, a to vam najbolje može objasniti istrijan Damir Kajin.

VL
Avatar Anemija_talasemijaEU-bekrija
Anemija_talasemijaEU-bekrija
08:47 12.03.2021.

Tako je i Ulajnik bio uspjesno brodogradiliste , radio brodove posebne , naravno da su posebni kad na svakom brodu u startu naprave gubitak 30% , da je kukuriku koalicija na vlasti Uljanik bi i dalje radio te posebne brodovee ,ne znam zasto al tim sparogarima nista ne vjerujem , cim oni govore talijanski a izjasnjavaju se kao Istrijani , crvena je to banda

VL
RM
rmajstor
00:50 12.03.2021.

Istrani pametni, neće valjda brojati "zaražene" prc testovima.

VL
Avatar Kordunusrcu.
Kordunusrcu.
17:19 11.03.2021.

Boze daj,danam barem sezona ne propadne,jer sve je vec otislo u raspad.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.