Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 44
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Velika promjena vremena

Neobične boje nad Vukovarom: Nebo izazvalo nelagodu i strah kod nekih građana

Nebo nad Vukovarom
Foto: Marko Balaži
1/3
29.04.2020.
u 22:22

Mnogi su se uplašili novog nevremena praćenoga tučom poput onoga prošlogodišnjeg kada je oštećeno na stotine obiteljskih kuća i automobila ali i brojne poljoprivredne površine

Poslije više dana sunčanoga i toploga vremena danas je istok Hrvatske pogodila kiša, a u pojedinim dijelovima i nevrijeme.

Ipak, građane su najviše zainteresirale neobične boje neba nad Vukovarom gdje su se miješali tmurni i sivi oblaci kao i zalazak Sunca. Mnogima su te fotografije izazivale nelagodu pa i strah dok su drugi, poput autora ove fotografije Marka Balažija, iskoristile da naprave nezaboravne fotografije.

Mnogi su se uplašili novog nevremena praćenoga tučom poput onoga prošlogodišnjeg kada je oštećeno na stotine obiteljskih kuća i automobila ali i brojne poljoprivredne površine.

Iste su se vrlo brzo počele dijeliti po društvenim mrežama izazivajući kod građana brojne komentare

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije