Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 114
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
krađe

Istarskom pršutu i maslinovom ulju ni lopovi ne mogu odoljeti

drniški pršut (1)
Duško Jaramaz/Pixsell
13.02.2013.
u 12:52

Nepoznati počinitelj provalio je u pršutarnicu u Vodnjanu i 63-godišnjeg vlasnika oštetio za preko sto tisuća kuna.

Policiji zasada nepoznati počinitelj provalio je u noći na utorak u pršutarnicu na Fažanskoj cesti u Vodnjanu.

Drski je kradljivac nasilno otvorio vrata i odnio više komada pršuta, pancete te nekoliko kilograma kobasice. Ukrao je i noževe za rezanje pršuta, stalke za pršute i plinski top za grijanje prostorije, čime je 63-godišnjeg vlasnika pršutarnice oštetio za preko sto tisuća kuna.

Ni 44-godišnji australski državljanin nije mogao odoljeti istarskim prizvodima, zbog čega je zaradio kaznenu prijavu. Policija ga sumnjiči da je 9. veljače oko 11.15 sati iz poduzeća u Ulici Nikole Tesle u Poreču ukrao 24 boce maslinovog ulja. Šteta se procjenjuje na nekoliko tisuća kuna.

>>Bakici s tavana ukrao \"arsenal\" kobasica i buđoli

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije