Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 107
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prometni prekršaj
Povratak na članak

Istarski policajac udario vozilom u stupiće pa u prometni znak

Protiv policajca će biti podnesena prijava zbog prekršaja iz sigurnosti prometa i zbog oštećenja tuđe stvari

Komentari 3

Avatar tovar
tovar
23:02 31.01.2011.

Ajd\' pričaj mi priču; Nije utvrđeno da li je bio pod utjecajem alkohola. Sigurno je pio čaj od kamilice, pa ga malo zanijelo.

VL
OB
-obrisani-
06:11 01.02.2011.

nakon tjedan dana alkotestirali policajca koji je pokidao stupiće i znak prometa....dugo je trebalo jadnom policajcu da se otrijezni...hahahaha

VL
PA
palčić
09:43 01.02.2011.

E jeb** ti il ovaj novinar piše gluposti ili sa ovom policijom nešto nije uredu!? Pa ako je izazvao prometnu kako mu može ići i oštećenje tuđe stvari, gdje je tu namjera osnovni oblik krivnje. Sad su napisali policajcu pa šta će biti drugim građanima? napraviš prometnu, oštetiš znak, a oni ti sašiju I kaznenu. To nije bilo ni kod tite.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.