Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prometni prekršaj

Istarski policajac udario vozilom u stupiće pa u prometni znak

krada auta
Arhiva VL
31.01.2011.
u 19:01

Protiv policajca će biti podnesena prijava zbog prekršaja iz sigurnosti prometa i zbog oštećenja tuđe stvari

Istarska je policija danas izvijestila da je jedan policajac PU istarske upravljao vozilom koje je prošlog četvrtka srušilo stupiće u Mletačkoj ulici u Puli. Prošlog se tjedna znalo tek za automobil Nissan Almeru, koji je oko 18 sati srušio stupiće u Mletačkoj te udario i u prometni znak. Vozač tada nije stao, no policija je naknadno utvrdila da je Nissanom upravljao njihov djelatnik.

Protiv policajca će biti podnesena prijava zbog prekršaja iz sigurnosti prometa, zbog oštećenja tuđe stvari te disciplinske mjere. Policajac u vrijeme nesreće nije bio u službi, a naknadnom provjerom nije utvrđeno ni je li bio pod utjecajem alkohola. Šteta koju je izazvao iznosi oko 10 tisuća kuna.

Komentara 3

Avatar tovar
tovar
23:02 31.01.2011.

Ajd\' pričaj mi priču; Nije utvrđeno da li je bio pod utjecajem alkohola. Sigurno je pio čaj od kamilice, pa ga malo zanijelo.

OB
-obrisani-
06:11 01.02.2011.

nakon tjedan dana alkotestirali policajca koji je pokidao stupiće i znak prometa....dugo je trebalo jadnom policajcu da se otrijezni...hahahaha

PA
palčić
09:43 01.02.2011.

E jeb** ti il ovaj novinar piše gluposti ili sa ovom policijom nešto nije uredu!? Pa ako je izazvao prometnu kako mu može ići i oštećenje tuđe stvari, gdje je tu namjera osnovni oblik krivnje. Sad su napisali policajcu pa šta će biti drugim građanima? napraviš prometnu, oštetiš znak, a oni ti sašiju I kaznenu. To nije bilo ni kod tite.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije