Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 17
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Veliki značaj brodogradnje
Povratak na članak

Istarski čelnici vjeruju u budućnost Uljanika

Miletić, Flego i Jakovčić izrazili su uvjerenje da će Uljanik naći strateškog partnera i uspješno provesti restrukturiranje, a Jakovčić je najavio da će u Europskom parlamentu inicirati raspravu o budućnosti europske brodogradnje

Komentari 24

IV
IvanKapapulco
16:53 23.01.2018.

Ti isti celnici najveci su krivci za propast Uljanika. U pozadini stoji istarska Cosa nostra i malverzacija zemljistem. Sjetite se samo ministra turizma za vrijeme Milanoviceve vlade, zbog cega je dao ostavku, zbog muckanja sa terenima i gradnjom . U Uljaniku ima puno toga mutnog. Kad se sjetim tog Miletica jos ne tako davno je pjevao kako je Uljanik biser Istre. Sto se to dogodilo sa tim biserom da vise ne sjaji. O, imati ce tu drzavni odvjetnik puno posla.

VL
Avatar comparator
comparator
20:36 23.01.2018.

Kako da ne ta uspješna županija ima novca i uvijek se hvali kako više daje u proračun nego iz njega dobija pa neka sada odriješi kesu.

VL
DU
Deleted user
18:32 23.01.2018.

Eto Jakovčić našao strateškog partnera u vladi HR koja ga sklonila u EU parlament umjesto da mu sudi za traženje mita austrijanca Franza Listza. Nikad mi na zelenu granu s tim udbaškim kadrovima!

VL
ZA
zanaše1
16:40 23.01.2018.

A sad ajde Slavonci,Dalmatinci,Zagorci i ostali sanirajmo preduzeče u najbogatijoj, najnaprednijoj,najmultikulturalnijoj, najtolerantnijoj regiji.Pomognimo Miletiću,Flegi,Jakovčiću i P eđanu da i dalje uživaju u Istarskim blagodatima.Sram vas bilo uhljebi.

VL
Avatar Koalicija HDZ-SDSS-Možemo
Koalicija HDZ-SDSS-Možemo
15:53 23.01.2018.

Koja hrpa jugoslovenčina, oficirske dece, klošara i narkomana.

VL
KO
konzervativac
15:51 23.01.2018.

Nije pitanje vjere u Uljanik, njegove radnike i časnu i kvlitetnu tradiciju. Pitanje je da li brodogradolište ovakovo kakvo je može preživjeti? U mnogim sredinama puno ekonomski potentnijim, organiziranijim, tržišno elastičnijim od Hrvatske brodogradilišta su propadala i propadaju na veliko. Bojim se da bez velikih preokreta i promjena koje se neće svidjeti ni radnicima, ni budućim upravama, a pogotovo političarima IDSa, kojima nije strana regionalna arogancija, ne će biti oporavka i kretanja na bolje. S time da čak i tektonski zahvati i promjene s obzirom na situaciju s brodogradnjom u Europi i svijetu nisu garancija za uspjeh.

VL
GU
General_U
16:03 23.01.2018.

čelnici za remetinec, doći će i do istre prvosuđe jednog dana...

VL
DU
Deleted user
16:49 23.01.2018.

vidi..nesposobni klauna mudraca..i crveni obrazi od vina..smiju se..dosla lova..sad je podiliti na brzinu staviti u djep..a onda..nanovo..cmizdrit..dok druga ne dodje..koji mudraci.

VL
KA
kalafat123
18:41 23.01.2018.

Jakovčić na platnoj listi Danka Končara. Sam je to potvrdio imovinskom karticom. Ovu druga dvojicu Danko vjerojatno plaća "ispod stola". Sve je to velika igra istarsko-ruske mafije. To potvrđuje stanje Brodotrogira.

VL
DU
Deleted user
17:24 23.01.2018.

Vjera će vas spasiti!

VL
Avatar Cokolinda
Cokolinda
16:56 23.01.2018.

jos malo pa Istra Republika...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.