Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 192
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nove mjere
Povratak na članak

U dvije županije zatražena odgoda krizmi i prve pričesti, ponegdje obvezne i maske na otvorenom

U protekla 24 sata u Vukovarsko-srijemskoj županiji zabilježena su nova 103 slučaja zaraze koronavirusom, što je jedan od najvećih brojeva otkako je krenula ova epidemija

Komentari 16

AM
Amen
14:32 22.04.2021.

Nismo se bojali u ratu pa se ne bojimo niti gripice.Ne živimo u vrtiću.

VL
RO
Rock
13:28 22.04.2021.

Maske van iz ŠKOLA.

VL
MA
Magistrica
14:53 22.04.2021.

Treba ici na tradicionalan Latinsku Misu, tamo nema restrikcija. Ima ih tri u Zagrebu, jedna u Splitu, Rijeci i mislim u Slavonskom Brodu.

VL
DI
Dingo
15:33 22.04.2021.

Svaku nedjelju na sv. Misi u napasti sam da pitam svečenika kada je izgubio vjeru? Kada dođemo do Korone vjeruje napucima stožera uključujući i vremenski raspored kada virus ne napada. Strogo se držimo uputa, nema više pružanja ruke, ali zato u konzumu možemo dirati što god želimo. Kada priča o umrlima, zadnja je bila baka od 80+ godina govori da nije bilo Korone da bi poživjela još koju godinu. Što je sa onime da nas Bog zove k sebi kada dođe vrijeme? Zbog takvog stava klera i pravih vjernika je sve manje.

VL
SO
Sir Oliver
21:32 23.04.2021.

A zasto se u crkvama boje virusa? Zar ih u tim bozjim kucama od virusa ne stiti bozja milost?!

VL
Avatar VLbriše
VLbriše
14:26 22.04.2021.

Ne treba braniti ići u crkvu , treba samo držati odstojanje od onih koji idu u crkvu , slikati ih i zabraniti pristup bolnici , nije baš poželjno da radi vlastite bahatosti padaju na teret društvu .

VL
Avatar NenadNikolic
NenadNikolic
14:58 22.04.2021.

Nadbiskupije u kojima je papa Franjo postavio nadbiskupe koadjutore (Kutlešu i Uzinića) su odgodile vjerska okupljanja zbor sigurnosti vjernika. Zagrebačka nadbiskupija, u kojoj je najgore epidemijsko stanje baš u gradu Zagrebu, nije. Izgleda da je vrijeme da se postavi koadjutor koji bi pokazao veći interes za sigurnost vjernika jer uz ovakav ogroman porast zaraženih u Zagrebu treba i u gradu odgoditi vjerske proslave za sigurnija vremena. Velika većina vjernika nije se stigla cijepiti zbog navale prekorednih nevjernika koji otimaju mjesto u redu potrebitima ili šire zlonamjernu promičbu protiv cijepljenja. Treba hitno cijepiti i sve svećenike u Hrvatskoj jer su oni u svom pastoralonom radu izuzetno izloženi mogućoj zarazi.

VL
Avatar raco
raco
14:27 22.04.2021.

što Zagrebačka čeka??

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.