Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 148
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Carl Bernstein

Novinar koji je otkrio aferu Watergate: 'Trumpova administracija je u kaosu'

U.S. President Donald Trump looks up while signing an executive order to advance construction of the Keystone XL pipeline at the White House in Washington January 24, 2017.  REUTERS/Kevin Lamarque      TPX IMAGES OF THE DAY
Foto: Reuters/PIXSELL
31.01.2017.
u 11:43

Trump je opstruirao najosnovnija američka načela za koja se zalažemo po pitanju imigracije kao nacija imigranata, kaže Carl Bernstein

Istaknuti istraživački novinar Carl Bernstein tvrdi kako je administracija Donalda Trumpa u kaosu već nakon manje od dva tjedna kako je novi američki predsjednik stupio na dužnost.

– To je očito svima osim njegovim najozbiljnijim braniteljima i onima koji su njegovi najveći 'advokati' – rekao je za CNN Bernstein.

– Republikanci s kojima sam ja razgovarao na Capitol Hillu, a koju sumnjaju u njegove mogućnosti, sumnjaju čak i u njegovu stabilnost pod pritiskom. Ovo je izvanredan niz događaja – dodao je.

Bernstein je novinar koji je otkrio Watergate skandal tijekom mandata Richarda Nixona 1970-tih zbog čega je Nixon naposljetku odstupio s dužnosti. On sada tvrdi kako Trumpu nije bilo pametno dati otkaz ministrici pravosuđa Sally Yates.

Trenutno u Americi zbog Trumpove odredbe o zabrani ulaska u SAD državljanima sedam muslimanskih zemalja prosvjeduju stotine tisuća građana.

– Trump je opstruirao najosnovnija američka načela za koja se zalažemo po pitanju imigracije kao nacija imigranata. Njegovi postupci i tvrdnje kojih se danima drži, počeli su ga progoniti – rekao je Bernstein. 

>> Trump smijenio ministricu pravosuđa koja nije htjela provoditi njegovu uredbu o zabrani ulaska u SAD

Komentara 13

Avatar marengoo
marengoo
16:42 31.01.2017.

Bjeloglavi orao ili bolje receno bjeloglavi sup...

Avatar mason
mason
18:28 31.01.2017.

Trumpova administracija mora biti u kaosu kad Trump pise zakone bez druge dvije grane zakona tj Kongresa i Ustavnog suda .Tako da je trumpov zakon o zabrani ulaska iz muslimanskih zemalja u kojim on nema svojih firmi pun gresaka.Jednostavno nije pisao zakon pravnik pa se dogodio kaos u zracnim lukama jer sluzbenici nisu imali precizne detalje tko moze uci a tko ne.Tako su neki od njih zbunjeni zadrzavali i americke drzavljene podrijetlom iz tih zemalja.Normalno posto se u Americi svaka greska placa ,sad ti isti tuze drzavu a odstetu ce platiti oni koji placaju porez a nece Trump jer ga on ne placa.

Avatar bambus
bambus
00:06 01.02.2017.

..samo se vi i dalje furajte na trumpa,zif vam majka...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije